Matchende betjeningsplader Designfrihed og smarte funktioner

Aktiver Geberit videoindhold

At vælge den rette betjeningspalde til toilettet sætter prikken over i'et på dit badeværelse. Geberit skylleknapper kombinerer moderne design med innovative funktioner, såsom DuoFresh luftudsugning.

Geberit Sigma50 skiller sig ud ved et buet design, og de slanke knapper giver betjeningspladen et elegant look. Betjeningsplader bør integreres perfekt i badeværelsesdesignet – det er grunden til, at Sigma betjeningspladerne fås i en lang række materialer, farver og former.

Hvilket design matcher din stil?

Betjeningsplader

Aktiver Geberit videoindhold

Gør det til dit eget

Det er ikke et hvilket som helst badeværelse – det er dit badeværelse. Find det rigtige toiletskyl, der vil være kronen på værket på badeværelset og forkæle dig med komfortfunktioner. Fordi Geberit kombinerer elegant design med lækre funktioner.

Matchende materialer er ikke bare en tilfældig modetrend – det er også højeste mode på badeværelset. Fra fliser, sanitetskeramik og håndvaskarmaturer til betjeningspladen – alt kan koordineres, når det drejer sig om design og materialer. Der er stort set ingen grænser, når det handler om skræddersyede toiletskyl – du kan endda anvende fotos, mønstre, talemåder og kunstneriske motiver.

Det svære valg

Firkantet eller rund, berøringsfri eller med tryk på en knap, mat eller glinsende, stor eller lille, iøjnefaldende eller diskret – dyk ned i vores virtuelle showroom.

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy din betjeningsplade. Kontakt os!
Kontakt os her

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter