GæstetoiletTips og idéer til gæstebadeværelset

Lille badeværelsesrenovering, gæstetoiletter og gæstebadeværelser har en tendens til at mangle plads, hvilket gør det så meget desto vigtigere at nøje overveje design idéer og -planer for et badeværelse, der både er funktionelt og behageligt for både gæsters og værters øje!

Design af gæstebadeværelser

Lys, der kommer gennem et vindue ind til et gæstetoilet med en mørkeblå bagvæg

Hvad gør et gæstetoilet til et gæstebadeværelse? Sandsynligvis bruseren. Dette gør emnet fliser så meget desto vigtigere i planlægningsfasen. Derudover gælder de samme designprincipper.

Start med at fokusere på gulvet og væggene, på farverne og materialerne.

Gæstebadeværelsesidéer med træ

Træ er et stilfuldt valg til gæstebadeværelset. Uanset om det er på gulvet, vægpaneler eller badeværelsesmøblerne, er træ et naturprodukt, der er ideelt til designopblomstring og til at give rummet en hyggelig stemning. Men vær forsigtig – træ brugt i et badeværelse skal altid behandles for at forhindre fugt i at trænge ind.

Moderne gæstetoilet i hvid eller sort

Mange muligheder, ingen forpligtelser! Når det kommer til farver, er der ingen grænser på et gæstetoilet. Men der er to principper, som er nyttige at anvende i små rum: lyse farver fremstår friske og rene, mørke nuancer skaber en hjemlig hygge.

Derfor står sort/hvid øverst på ønskesedlen for værter, der leder efter en moderne løsning. Måske også fordi disse to farver fungerer så godt sammen, for eksempel i flisebelægning. Nyttig information: Store klinker fungerer rigtig godt i små badeværelser og gæstetoiletter, fordi de skaber visuel dybde i rummet.

Håndvask idéer til gæstebadeværelser

Normalt er gæstetoilettet lige så bredt som døren, hvorigennem det kommer ind; selve toilettet er næsten altid placeret overfor. For at komme til det, skal du gå forbi håndvasken. Så det skal være så pladsbesparende som muligt. Håndvaske med væg- eller sidemonterede haner er ideelle til dette.

Hvad er ellers et must have til gæstetoilettet?

En hånd åbner en af ​​skufferne på Geberit Renova Plan håndvaskeskab i naturtrædesign

Toilettet og håndvasken med vandhane er de vigtigste elementer på ethvert gæstetoilet. Men det er altid en god idé at tænke badeværelsesmøbler med opbevaringsplads ind, som du kan bruge til hverdagsting.

Denne håndvask har et matchende skab og et spejlskab. Modeller med integreret belysning giver det rigtige lys.

3 tips: hvordan du planlægger dit nye gæstetoilet

Idéer er gode, men kun med planlægning kan disse idéer blive til virkelighed. Dette gælder især, når man designer små gæstebadeværelser. Her er tre tips til, hvordan du bedst gør dine gæstebadeværelsesidéer til virkelighed:

Tip 1: planlæg dit gæstetoilet med en 3D badeværelsesplanlægger

3D badeværelsesplanlægger, som den fra Geberit, gør planlægningen af ​​gæstetoilettet let med kun tre trin. Forberedelsen kræver lidt mere arbejde, for eksempel at opmåle rummet, placere døre og vinduer og overveje placeringen af ​​vand- og el-tilslutninger. Og en strømforsyning er ikke kun til lyskontakten; alt efter dine planer kan toilettet også have brug for strøm, for eksempel til en lugtudsugningsenhed. Det er bestemt værd at overveje, især for gæstetoiletter uden vinduer.

Tip 2: Placer toilet, håndvask og skabe

Ofte er det den begrænsede plads, der er til rådighed på et gæstetoilet, der bestemmer indretningen af ​​toilet, håndvask og møbler for dig. Derfor er mindre mere her, for et moderne gæstetoilet kan undvære ekstra badeværelsesmøbler med uudnyttet opbevaringsplads.

Udsigt til et gæstetoilet med væghængt toilet, spejlskab og håndvaskskab fra Geberit ONE badeværelsesserien

Tip 3: Tilføj praktiske ekstraudstyr til dit gæstetoilet

Man kan diskutere om, hvorvidt ekstraudstyr er nødvendigt eller blot praktisk, eller om det endda kun tjener dekorative formål. Så følgende tjekliste inkluderer tilbehør samt dekorationsideer:

Tilbehør og nyttige produkter til gæstetoilettet
  • Toiletbørste
  • Toiletpapirsholder
  • Lille beholder med låg
  • Sæbedispenser
  • Gæstehåndklæder
  • Cosmetic products (hand cream, cotton pads, etc.) Kosmetiske produkter (håndcréme, vatrundeller m.m.)
  • Håndklædeholder
  • Dufte
  • planter og vaser m. blomster
  • billeder

De anførte forbrugsvarer skal være nemme at finde i opbevaringspladsen på badeværelset, og der skal være nok af dem der.

Geberit løsninger til små gæstebadeværelser

Geberit iCon toilet.

Geberit tilbyder forskellige smarte og pladsbesparende løsninger til små gæstebadeværelser. Dette omfatter udover pladsbesparende møbler og løsninger til mere opbevaringsplads også toiletter med kortere fremspring for mere bevægelsesfrihed.

Hvis du er interesseret, så se nærmere på de kompakte toiletversioner i Geberits iCon og Smyle badeværelsesserier.

Geberit ONE håndvask med matchende håndvaskskab

Pladsbesparende møbler til små badeværelser

Selv smalle og særligt små håndvaske med reduceret dybde eller sideopbevaring har perfekt passende skabe med masser af opbevaringsplads hos Geberit. For eksempel spænder de alsidige og modulære badeværelsesmøbler fra Geberit iCon eller Geberit ONE, som er populære på grund af sit funktionelle design. For at spare plads kan selv spejlskabet med integreret belysning indbygges i væggen.

Smarte detaljeløsninger for mere opbevaringsplads på gæstebadeværelset

Hvis du vælger en pladsbesparende P-fælde til håndvasken eller får fælden til at forsvinde bag væggen, kan du gemme udsparingen i vaskeskabets skuffe for ekstra opbevaringsplads.

Dette gør det også nemmere at bruge organiserings kasser i skufferne. De er med til at give dig et overblik inde i møblerne for at gøre det nemmere at finde de forskellige genstande. Spejlskabe med opbevaringsbokse indeni og justerbare hylder giver også ekstra opbevaringsplads.

Hvert toilet har også en matchende magnettavle. Magnetplader er udstyret med tre opbevaringsbokse i forskellige størrelser og fås i fire forskellige farver.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter der skaber mere plads på badeværelset

Læs lignende historier