Ekstra friskhed på badeværelsetDuoFresh lugtudsugningstilslutning

Dårlige lugte på badeværelset er et universelt problem. Og vi har alle haft vores egne måder at forsøge at slippe af med dem på, lige fra brændende røgelse og luftopfriskende sprays til åbne vinduer. Vi stopper faktisk aldrig op og overvejer, hvor stor en rolle lugte spiller i vores hverdag. Selv den mindste lugt udløser en reaktion, hvilket vil sige, at vores hjerne associerer friske dufte med behagelige følelser.

Mens luftfriskere kun maskerer lugte midlertidigt, og åbne vinduer slipper kold luft ind og varmen ud, fungerer Geberit Duofresh modulet uden nogen uønskede sideeffekter. Lugtudsugningstilslutningen er en fordel på mange måder. Luftudsugning og lys er automatisk styret af en nærhedssensor. Luften trækkes direkte ud fra toiletskålen og returneres til rummet, når den er rengjort. Det er let at montere DuoFresh modulet i en Geberit Sigma cisterne, og den kan kombineres med næsten alle Sigma betjeningspladerne.

Geberit DuoFresh modulet fjerner ikke alene ubehagelige lugte, men byder også på en lang række intelligente funktioner. For eksempel registrerer den valgfri indbyggede sensor, når nogen nærmer sig toilettet, og aktiverer så automatisk lugtudsugningstilslutningen. Desuden tændes LED-orienteringslyset automatisk om natten, så vejen til badeværelset belyses.

Geberit Sigma50 betjeningsplade

En masse frisk luft og nem installation

Har du altid ønsket at nyde fordelene ved et lugtfrit toilet men ikke at skulle håndtere et større renoveringsprojekt? Eller planlægger du i øjeblikket et nyt drømmebadeværelse? I begge tilfælde er Geberit DuoFresh modulet den helt rette løsning for dig.

Til betjeningspladerne

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter til mere komfort på badeværelset