Et grundigt skylGeberit TurboFlush teknologien

Indre udformning uden skyllekant

Når toiletlåget åbnes, ses et asymmetrisk indre i toiletskålen, der ikke har nogen skyllekant. Sammen med den innovative TurboFlush skylleteknologi garanteres et grundigt og samtidigt meget støjsvagt skyl. Når toilettet skyller ud, flyder vandet ind i skålen i en turbospiral. Takket være denne optimerede metode minimerer TurboFlush rengøringen.

Perfekt skylleteknologi

I kombination med Geberit cisternen giver Geberit toiletskålen et skyl, der er op til 10 gange mere effektivt end standardkravene til toiletskyl. Det geometriske skyl og hydraulikken er blot to af måderne hvorpå dette opnås.

Geberit ONE toilet med TurboFlush

Geberit ONE toilet med TurboFlush

Med Geberit ONE toilettet sætter Geberit nye standarder på badeværelset med en kombination af design og funktion. Det væghængte toilet er både elegant og perfekt proportioneret og naturligvis udstyret med TurboFlush skylleteknologien. Resultatet taler for sig selv.

TurboFlush skyllet er også i AquaClean Sela og Mera douchetoiletmodellerne.

Geberit AquaClean

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter til mere renlighed på badeværelset