Installationssystemer til indbygning | Geberit DK

Installationssystemer og skyllesystemer til indbygning

Når det gælder enkel og sikker installation af væghængte toiletter, håndvaske til badeværelset, sideskabe eller brusenicher, er det vigtigt at sikre, at de rette installationselementer og systemkomponenter fra Geberit er monteret bag væggen. Med de perfekt afstemte komponenter til installationsvægge, såsom Geberit Duofix, Geberit GIS, indbyggede og synlige cisterner samt skylle- og svømmeventiler, kan du skabe tilpassede løsninger til næsten ethvert byggeprojekt. Sofistikerede, pålidelige elementer til installationsvægge foran en fast bagvæg sørger for enkle sanitære installationer i badeværelset.

Grunde til at vælge en Geberit installationsvæg

Maksimal designfleksibilitet

Alsidig anvendelse til let byggeri, tungt byggeri eller præfabrikation.

Økonomisk installation

Installationshjælpemidler og installation næsten uden værktøj, for ikke at nævne let tilgængelighed.

Enestående kvalitet

Statisk sikker og opfylder de strukturelle krav til alle typer af installationer.

Tryghed i planlægningen

Planlæg materialerne og omkostningerne pålideligt med Geberit ProPlanner planlægningsværktøjet.

Geberit Duofix: enkel og universel installation i let byggeri

Geberit Duofix installationssystem

Geberit Duofix, som anvendes som et system eller et individuelt element til en installationsvæg, åbner op for en helt ny verden af designmuligheder i nybyggeri og renoveringer. Sammen med de tilhørende skinner og stolper kan disse installationselementer bruges til at skabe komplette, statisk bærende installationsvægge og skillevægge inkl. gipsbeklædning med påsatte fliser – hurtigt og uden værktøj på stedet. Disse muliggør fri placering af de forskellige sanitetsprodukter. Takket være teleskopteknologien kan højden justeres uden at afskære længden. Stolperne skrues ind i loftskinnen uden værktøj og trykkes derefter ind i gulvprofilen. Vores drejelige stolpehoved tilpasser sig automatisk til skråtage, hvilket gør installationen nem, selv i rum med skråvæg. Der er også optimal lyddæmpning mellem installationsvæggen og den faste bagvæg.

Læs mere om Geberit Duofix

Grunde til at vælge en cisterne fra Geberit

Garanteret tilgængelighed af reservedele i 50 år

Skyllefunktionen på toilettets indbygningscisterne er sikret i lang tid takket være tilgængeligheden af reservedelene.

Enestående kvalitet

Den sømløse cisterne i én del, som er lavet af slidstærkt PE-HD, er strengt testet for tæthed.

Nem og pålidelig installation

Gennemprøvede rutiner og enkle tilslutninger som f.eks. drikkevandstilslutningen sørger for fejlfri installation uden værktøj.

Alsidige anvendelser

Stort set alle anvendelsesområder og byggesituationer kan dækkes ved hjælp af forskellige montagehøjder.

Geberit indbygningscisterner: Målestokken for sanitære installationer

Geberit Duofix element med Sigma indbygningscisterne

Geberit indbygningscisterner sætter standarder for pålidelighed og holdbarhed, for ikke at nævne sikker, fleksibel og tidsbesparende installation. Geberit tilbyder passende produkter til næsten enhver byggesituation og til forskellige byggehøjder. Der er nem adgang til cisternen via serviceåbningen i betjeningspladen. På den måde er det utrolig nemt at udføre vedligeholdelsesarbejde eller udskifte dele. Da Geberit tilbyder reservedele i lang tid, kan selv gamle cisterner renoveres og udstyres med vandbesparende skylleteknik. Installationselementerne i indbygningscisternerne er certificeret til brandbeskyttelse, lydisolering, fugtbeskyttelse og statik. I produktionssektoren kan disse elementer også uden problemer anvendes i industrielle præfabrikationsforarbejde.

Se vores indbygningscisterner

Grunde til at vælge Geberit svømme- og skylleventiler

Nem installation

Få en enkel, præcis installation og omfattende indstillingsmuligheder for skyllemængden.

Robuste

De er smudsafvisende takket være et vandfilterkoncept, der er blevet afprøvet og testet millioner af gange, som med Unifill type 380 svømmeventilen.

Bagudkompatibilitet

Svømme- og skylleventilerne er bagudkompatible i op til 50 år.

Bæredygtighed

Muligt at indstille skyllemængden og brug af genbrugsplast repræsenterer en klar forpligtelse til bæredygtighed.

Type 212: Skylleventilen til alle cisterner

Geberit type 212 skylleventil

Vores Geberit skylleventil type 212 er blevet inkluderet i alle Geberit Sigma og Omega indbygningscisterner siden 2022. Denne skylleventil er perfekt koordineret med Geberits toiletskåle for at sikre optimal udskylning. Det slanke og kompakte design letter hurtig montering og afmontering via cisternens serviceåbningen. Den store skyllemængde kan indstilles til 4, 4,5, 6 og 7,5 liter, mens den lille skyllemængde kan indstilles mellem 2 og 4 liter. Den integrerede drossel kan indstilles på fem forskellige niveauer for at reducere oversprøjtning af toiletskålen.

Se vores svømme- og skylleventiler

Dine fordele takket være de integrerede ekstra elementer

Strøm via eludtag

Geberit Power & Connect Box gør det nemmere at installere komfortfunktioner og tilslutte dem til elnettet.

Tomrør til efterfølgende vandtilslutning

Velegnet til eftermontering af et douchetoilet, hygiejneskyl eller tilgængelighedsfunktioner.

Tydelig adskillelse af fag

De 'sanitære' og 'elektriske' fag er klart adskilt. Plug & play-funktionen kan håndteres af en sanitetsspecialist, da tilslutningerne med 12 V ikke kræver en elinstallatør.

Enkel ombygning

Det kunne ikke være nemmere at erstatte et toilet med et douchetoilet eller eftermontere en lugtudsugningstilslutning, berøringsfrit toiletskyl eller intervalskyl.

Integrer eltilslutninger lige fra starten

Geberit Power & Connect box

Der går måske ikke længe, før de mennesker, der får installeret konventionelle toiletter i dag, lader sig overtale af douchetoiletter, lugtudsugning, orienteringslys og fjernbetjent skyllestyring. Hvis alle de nødvendige tilslutninger er tilgængelige fra starten, bliver der ikke behov for omkostningstungt ombygningsarbejde efterfølgende.

Det er her, at Geberit Power & Connect Box gør det nemt at integrere en eltilslutning til toilettet i installationselementet. Den skaber de perfekte betingelser for forskellige komfortfunktioner og ekstra funktioner på badeværelset.

Se vores vand- og eltilslutninger