Geberit GISSimpelt værktøjsfrit tilslutningssystem

Alsidig og uden værktøj

Med Geberit GIS bliver holdesystemet, installationselementer og gipsbeklædning på anlægget til komplette sanitære vægge og videre endnu til overflader med fliser med blot nogle få trin. Takket være tilslutningsteknologien uden værktøj til holdesystemet kan én enkelt person udføre monteringen helt alene. Dimensionstolerancer kan let udlignes med Geberit GIS.

Geberit GIS element til væghængt toilet til montage foran væg

Dine kunder forventer frihed i design af rummet, hurtigere fremskridt på byggepladsen og omkostningseffektivitet, når det handler om at planlægge og udføre badeværelset. Hvis du bruger de perfekt koordinerede komponenter i Geberit GIS installationssystemerne, kan du udvikle skræddersyede og økonomiske løsninger til ethvert byggeprojekt, lige fra ombygning af badeværelset til etablering af sanitetsfaciliteter i nybyggeri samt i let eller tungt byggeri.

Geberit GIS installationselementer til alle sanitetselementer

Geberit GIS til armaturer
Geberit GIS til urinaler
Geberit GIS til brusenicher

Geberit GIS sortimentet byder på elementer til væghængte toiletskåle og Geberit AquaClean douchetoiletter samt elementer til at tilslutte Geberit DuoFresh lugtudsugningstilslutningen. Derudover er det Geberit GIS elementer til vægarmaturer og brusere med vægafløb. Der findes også Geberit GIS elementer til håndvaske, urinaler og bideter samt bundplader til at modtage holdegreb i barrierefri badeværelser.

Nem præfabrikation af sanitetsinstallationer

Præfabrikeret Geberit GIS systemvæg

Geberits GIS installationssystem blev udviklet til præfabrikation, og det gør monteringen af sanitetsfaciliteter hurtig, enkel og økonomisk. Det særlige er: Afprøvet brandbeskyttelse og lydisolering er indbygget – hele systemet er derfor allerede effektivt lydfrakoblet.

Geberit GIS kan bruges i nybyggeri såvel som ved moderniseringer.

  • Ideel til præfabrikation
  • Fleksibel til alle byggesituationer
  • Til nybyggeri, moderniseringer og renoveringer
  • Skræddersyet rumdesign: halvhøje, hele vægge og fritstående løsninger
  • Økonomisk takket være lille arbejdsbyrde i forbindelse med montering og nem lagring

Geberit GISUdvalgte installationselementer