For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

LUK
Geberit Danmark

Om Geberit

Europæisk markedsleder inden for sanitetsprodukter

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne.

Produktionskapaciteten omfatter 29 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,1 mia. CHF i 2019. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit skaber livskvalitet

  • Geberit skaber en bæredygtig livskvalitet

Bæredygtighed har gennem årtier været en del af vores identitet. Det betaler sig – både for miljøet, virksomheden, kunderne og partnerne, medarbejderne og aktionærerne.

F.eks. i form af vandbesparende produkter, nye logistikløsninger eller energieffektive produktionsanlæg og ansvarsbevidst uddannelse. Besøg Geberit gruppens hjemmeside, og læs mere om, hvordan bæredygtig tænkning og handling har en betydning for alle aspekter af vores hverdag.

Mere information om bæredygtighed