Europæisk markedsleder for sanitetsprodukter

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,4 mia. CHF i 2022. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Bæredygtighed

Vandfald (© Geberit)

Med et stort fokus på sanitetsteknologi stræber Geberit efter at være førende mod en mere bæredygtig sanitetsindustri. Vores innovative og holdbare produkter i høj kvalitet har en positiv indvirkning på industrien, samfundet og miljøet. Ansvarsbevidst uddannelse, sociale projekter og et fokus på socialt ansvar for vigtige emner er også fokus hos Geberit. Det viser, hvordan bæredygtig tænkning og handling har en betydning for alle aspekter af vores hverdag.

Læs mere om Geberit og bæredygtighed