Databeskyttelseserklæring og meddelelser om databeskyttelsefor kunder, leverandører og andre forretningspartnere

Beskyttelsen af dine personoplysninger er vigtig for os. Denne databeskyttelseserklæring skal informere brugere af Geberits internettilbud, især Geberits hjemmeside(r) (geberit.dk, geberit-aquaclean.dk og ifo.dk), samt kunder, leverandører og andre forretningspartnere om behandlingen af personoplysninger i Geberits selskaber i EU, Schweiz, Storbritannien og Norge. Derfor er ikke alle dele af denne information relevante for dig.

Personoplysninger i forbindelse med denne databeskyttelseserklæring er alle data, der relaterer sig til eller kan indsamles om dig, som f.eks. navn, adresse eller e-mailadresse.

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

marketing.dk@geberit.com

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup

Du kan komme i kontakt med vores databeskyttelsesafdeling, herunder databeskyttelsesrådgiveren på dataprotection@geberit.com eller på vores postadresse med tilføjelsen af “databeskyttelse“. Brug følgende kontaktdata for en fortrolig kontakt udelukkende med vores databeskyttelsesrådgiver: KREMER Rechtsanwälte, Disch-Haus, Brückenstraße 21, 60667 Köln, E-mail: dpo@geberit.com

1. Automatisk dataindsamling og behandling på Geberits hjemmesider

Vores hjemmesider bruger de i det følgende beskrevne teknologier og værktøjer. Hvis disse er valgfrie, og du ikke ønsker at bruge dem, nævner vi ved hvert enkelt værktøj forskellige muligheder og indstillinger til at hindre brugen af dem.

2. Dataindsamling og -behandling af frivilligt oplyste data

Vi indsamler og behandler personoplysninger, der er oplyst til os frivilligt, ved interaktionen (f.eks. via e-mail, telefon eller vores hjemmesider) med kunder, leverandører og andre forretningspartnere. Følgende oversigt giver dig oplysninger om retsgrundlagene for og formålene med de enkelte databehandlinger.

3. Anden behandling af data ud over vores hjemmeside

Ud over vores hjemmeside foregår yderligere databehandling hos tredjepartsudbydere i individuelle tilfælde og afhængigt af dine indstillinger, som du kan orientere dig om her.

4. Yderligere databehandling, dataoverførsel til tredjelande, sletning af data

I enkelte tilfælde har vi brug for dine data til specifik, ikke-standard databehandling, som du kan finde ud af her.

5. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som vi har behandlet. For at håndhæve dine rettigheder bedes du sende os en skriftlig anmodning via de ovennævnte kontaktmuligheder eller på følgende e-mailadresse: dataprotection@geberit.com.

Stand: November 2023