Geberit betjeningsplader til toiletter

Det er ikke et hvilket som helst badeværelse – det er dit badeværelse

Badeværelse med Geberit betjeningsplade Omega20

Det er dit badeværelse, og derfor skal du ikke gå på kompromis, når det kommer til detaljerne - heriblandt valget af betjeningsplade til dit toilet. Det samme gælder fliser, armaturer og sanitetsprodukter. At vælge det rigtige design handler om at kigge på netop detaljerne på badeværelset.

Udover at være et flot blikfang på badeværelset indeholder mange moderne betjeningsplader også smarte funktioner, der kan gøre din hverdag nemmere og mere hygiejnisk.

Se vores store udvalg af betjeningsplader i vores betjeningsplade showroom og bliv inspireret til former, farver og materialer.

Designfleksibilitet

iCon badeværelse med Sigma50

Betjeningsplade, trykknap, skylleknap, trykplade. Kært barn har mange navne. Geberits betjeningsplader kombinerer intelligente funktioner med komfort, og du finder en betjeningsplade til ethvert badeværelse, uanset smag og krav:

 • Lugtudsugning
 • Orienteringslys
 • Indsats til DuoFresh sticks
 • Berøringsfrit toiletskyl
 • Mulighed for indbygning i væg i niveau med overfladen
 • Pneumatiske skyl
 • Brugerdefinerede design

Geberit Sigma70Minimalistisk, svævende design

Oversigt over flere muligheder

Geberit DuoFresh

Geberit betjeningsplader Sigma50 med lugtudsugning
Frisk luft til alle

Geberit lugtudsugningstilslutning til toiletter kan installeres i alle indbygningscisterner i Sigma sortimentet. Ud over et luftfilter har modulet indbygget orienteringslys og en indsats til DuoFresh sticks. Under visse forhold kan lugtudsugningstilslutningen også eftermonteres på eksisterende toiletsystemer.

Geberit lugtudsugningstilslutning fjerner ubehagelige lugte direkte fra toiletskålen. Den udsuger luften gennem skyllerøret og skyllegarnituren, renser den med et keramisk filter og sender den tilbage til rummet. Den har også følgende funktioner:

 • Et LED-orienteringslys bag betjeningspladen giver en diskret belysning, når man skal på toilettet om natten. Lyset kontrolleres af en nærhedssensor, som sikrer, at lugtudsugningen og orienteringslyset tænder og slukker automatisk. Nærhedssensoren kan indstilles via Geberit Home App.
 • Indsats til DuoFresh sticks. Disse sticks farver skyllevandet blåt og giver en behagelig frisk duft.
Installation og forbrugsmaterialer

Installationen er enkel. Det eneste, der kræves, er en tilslutning til 230 V-strømforsyningen.

 • Alle komponenter undtagen strømforsyningen installeres gennem cisternens serviceåbning. I henhold til bestemmelserne installeres transformatoren et andet sted – f.eks. i en indmuringsdåse med serviceåbning.
 • Elementer til strømforsyningen sælges under et andet varenummer.
 • Med nogle få undtagelser kan alle betjeningsplader fra Sigma sortimentet kombineres med lugtudsugningstilslutningen. Betjeningsplader fra ældre serier skal udskiftes i tilfælde af ombygning.
 • Takket være en speciel mekanisme kan betjeningspladen åbnes i en håndevending, hvilket giver nem adgang til udskiftning af forbrugsmaterialer.
 • Indsatsen til DuoFresh sticks sidder på et sted med let adgang bag betjeningspladen.
 • Der er også nem adgang til det keramiske filter, som kan udskiftes af slutbrugeren.
 • Orienteringslysets styrke og perioden, det er tændt, kan tilpasses af slutbrugeren via app.

Både keramisk filter og DuoFresh sticks kan bestilles hos din VVS-installatør eller VVS-forhandler.

Alt i et system – Geberits skyllesystemer

Geberit leverer pålidelige og diskrete løsninger bag væggen, der sikrer funktionalitet, komfort og maksimal holdbarhed. Betjeningspladerne er den eneste del af indbygningscisternen, som brugeren kan se. Der fås en række forskellige skyllesystemer, hvilket gør det muligt at finde det rigtige produkt til den konkrete byggesituation. For at gøre det nemmere at matche Geberit betjeningspladerne med de rette cisterner har de alle et “familienavn“, som de deler med cisternerne: Sigma, Omega eller Delta.

Geberit Sigma skyllesystem

Geberit Sigma cisterner og betjeningsplader

Geberit Sigma skyllesystem

Videoer

Geberit DuoFresh lugtudsugning

Geberit betjeningspladen kan let skubbes væk, så der bliver adgang til lugtudsugningen.

Valget er vigtigt

Bliv inspireret af betjeningspladernes mange muligheder og modeller.

Installation Duofresh

Få mere information om Geberit lugtudsugning.

Geberit betjeningspladerUdvalgte produkter