OrienteringslysFind vej til badeværelset om natten

Mange mennesker har behov for at komme på toilettet om natten. Men at støde ind i ting i mørket eller at forstyrre den trætte krop ved at blive nødt til at tænde for lyset er ikke ideelt. Stærkt lys kan forstyrre din nattesøvn ved at ændre på kroppens biologiske ur og reducere produktionen af melatonin.

alarm på natbord

Løsning

Den bedste løsning er at lade det store lys være slukket på dine natlige ture til toilettet til fordel for nattebelysning med dæmpbar funktion. Det er her Geberits orienteringslys kommer i spil med dets bløde LED-lys. Det blide lys bliver aktiveret af en sensor. Denne smarte funktion er at finde i tre Geberit produkter.

Fra Geberit DuoFresh modulet, som kan kombineres med stort set alle Sigma betjeningsplader, til Geberit Monolith Plus cisternemodulet og Geberit AquaClean Mera douchetoilettet - alle tre produkter tilbyder ikke kun lys, men sikrer også frisk luft på badeværelset takket være en integreret lugtudsugning.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter til mere komfort på badeværelset