Renovering af badeværelse - IdéerFør og efter

Hvordan redesigner du et gammelt badeværelse? To vellykkede eksempler med før- og efterbilleder fra Schweiz og Norge giver inspiration til moderne badeværelsesdesign.

Før og efter: design af et moderne badeværelseEksempel fra Schweiz

Mørkt, gammeldags, beskadiget – sådan var badeværelset hos familien D'Apice Herger fra Schweiz før renoveringen. Heldigvis var familien i stand til at ombygge badeværelset og gøre det mere moderne. Væggene blev strippet, de gamle sanitære produkter blev skilt ad og det mørke badeværelse blev i løbet af få uger forvandlet til en lys, moderne oase af velvære.

Komfort er meget vigtigt i det nye badeværelse. Med afstemte sanitetsprodukter og et enkelt valg af farver og materialer, herunder sten-look fliser og badeværelsesmøbler i træ, var forvandlingen en succes.

Før og efter: Gulvjævn bruser

En gulvjævn bruser erstatter den tætte brusekabine i det renoverede badeværelse. Denne løsning er langt mere bekvem og sikker at træde ind i. Geberit CleanLine brusekanal matcher de grå fliser godt og scorer med sit slanke design og effektive vandafledning. Glasskillevæggen slipper nok lys ind i rummet, så bruseren virker mindre omfangsrig.

Badeværelse med smalt brusehjørne, badekar og gulvstående toilet
Et brusetoilet mellem en gulvstående bruser og et badekar

Muligheder for fliserenoveringEksempel fra Norge

Før renoveringen fandt ejerne det seks kvadratmeter store badeværelse i et hus på Saetre i Norge gammelt og ubehageligt. Kolde, lyseblå fine stenfliser og træmøbler sætter tonen.

Det lille badeværelse er visuelt forstørret med fliser

Efter renoveringen skaber hvide marmorfliser på vægge og gulv et harmonisk og tidløst design. De giver rummet en lys og behagelig atmosfære. Store fliser får også rummet til at virke større.

Planlæger du nyt badeværelse?

Brug fores gratis planlægningsværktøj.

Badeværelsesrenovering: tips og inspiration

NyhedsbrevRegistrer dig nu

Hold dig opdateret


Vores nyhedsbrev giver god indsigt og praktiske tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre dit liv lettere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Læs lignende tips & tricks