Badeværelsesrenovering betaler sig

Fra et støvet, beige, 80'er badeværelse til et elegant badeværelse med moderne løsninger og masser komfort. Det primære ønske fra familien på tre var at transformere badekarret, som aldrig blev brugt, til et stort bruseområde med afløb i niveau med gulvet og at udskifte det gamle douchetoilet med et mere moderne.

Badeværelset før renovering
Badeværelset efter renovering

Tidløst og moderne drømmebadeværelse

Målet var at skabe et nyt udtryk med moderne badeværelsesprodukter. De gamle beige, mønstrede fliser blev udskiftet med store stenfliser i farven greige, som giver et naturligt og pladsoptimerende udtryk til badeværelset. De tidløse farver med nuancer af beige, brun og grå gennem hele badeværelset giver en sofistikeret atmosfære. Håndklæder i afdæmpet rød giver et hint af farve, som samtidig matcher den røde farve i fiberglas tapetet, som også er blikfanget på badeværelset, der giver et særligt udtryk i badeområdet. Det særlige materiale gør tapetet holdbar. At glasfronten på skabet under håndvasken reflekterer det smukke mønster gør bare badeværelset endnu mere unikt.

Badeværelsesprodukter med smarte funktioner

Der blev lagt særlig vægt på håndvaskområdet, hvor alt blev udskiftet. Den smukke form på den asymmetriske håndvask komplementeret af fralægningsplads i siden giver et godt blikfang. Samtidig giver det matchende underskab god mulighed for organiseringssystemer og tilbyder ekstra opbevaringsplads. En anden moderne fordel er lyset i spejlet og kanten i trælook, der passer til badeværelsesmøblet. Som prikken over i'et er der monteret et spritnyt og eksklusivt douchetoilet.

Den professionelle badeværelsesforvandling har givet badeværelset nyt liv med en stilfuld og tidløs atmosfære.

Planlægger du nyt badeværelse?Bliv inspireret

NyhedsbrevRegistrer dig nu

Hold dig opdateret


Vores nyhedsbrev giver god indsigt og praktiske tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre dit liv lettere.

Produkter til mere komfort på badeværelset

Læs lignende tips & tricks