Sofistikeret badeværelsesrenovering

Badeværelsesrenovering kan være omkostningsfuldt, hvilket betyder, at god planlægning og holdbare produkter er essentielle. Resultatet er langtidsholdbar komfort på badeværelset.

Overfyldt badeværelse inden renovationen med gulvstående toilet og synlig cisterne
Væghængt toilet giver et harmonisk design

I dette eksempel er et gammelt overfyldt badeværelse transformeret til et ryddeligt, stilfuldt badeværelse.

Luksuriøs plads

Installer blot et nyt væghængt toilet og en håndvask med et matchende vaskeskab, og du får et mere simpelt og ryddeligt badeværelse. Det er blandt andet pga. den frie plads under toilettet og håndvaskområdet, der får badeværelset til at syne større.

Renhed betyder komfort

Et godt designet badeværelse handler ikke kun om design og farver - hygiejne og renhed spiller også en vigtig rolle. Undgå hjørner og kanter - som det kan ses i eksemplet med det væghængte toilet - og eliminér sprækker og revner, hvor skidt samler sig. Jo mindre tid, der bliver brugt på rengøring, jo mere tid har du til at nyde dit badeværelse.

Harmonisk design

Når du køber en ny sofa, skal du være sikker på, at den passer i stilen til resten af din bolig. Et harmonisk look er også vigtigt, når du vælger toilet, håndvask og møbler til badeværelset. Efter du har overvejet andre behov som renhed, komfort og brugervenlighed, er designet kirsebærret på toppen, når du skal skabe en perfekt badeværelsesatmosfære.

Planlægger du nyt badeværelse?Bliv inspireret

NyhedsbrevRegistrer dig nu

Hold dig opdateret


Vores nyhedsbrev giver god indsigt og praktiske tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre dit liv lettere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Læs lignende tips & tricks