Mere pladspå badeværelset

Intelligente funktioner og produkter, der skaber plads – til dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med funktionaliteten eller opbevaringspladsen.

Hvem har egentlig nok plads i sit hus, for slet ikke at tale om på badeværelset? For langt de fleste er badeværelset ikke særlig stort. Når det drejer sig om at designe et nyt badeværelse, har folk ofte høje ambitioner, og det er fint. Men virkeligheden ser ofte anderledes ud. Derfor er de fleste på udkig efter pladsbesparende løsninger, der er både funktionelle og ser godt ud, især på gæstetoilettet og små badeværelser. Derfor udvikler vi produkter, der øger den tilgængelige plads, så der skabes mere plads til opbevaring.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Nyttig information og smarte funktioner til mere plads

Produkter der skaber mere plads på badeværelset

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design
Større komfort
Øget tilgængelighed
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelseGeberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis