Bruseniche i rent designEt udvalg af enkle og integrerede bruseløsninger

Designafløb og et rent udtryk i brusenichen er højeste mode, fordi det er diskret og giver mulighed for nemt at planlægge badeværelset og giver en nem adgang til bruserområdet. Den diskrete placering af gulvafløbet betyder, at hverken dræn eller opsamling af vand er i vejen for, at gulvet kan lægges helt plant med afløbet.

Badeværelse med Geberit CleanLine

Let tilgængelig og endnu mere hygiejnisk

Geberit afløbsrender til brusenicher i CleanLine serien ser ikke bare godt ud, men er også rengøringsvenlige. Til forskel fra mange andre konventionelle afløbsrender til brusenicher sikrer den åbne afløbsoverflade, at hverken skidt eller bakterier kan hobe sig op. Hårsien kan let tages op og rengøres.

Geberit CleanLine80 Champagne

Nye farver og overflader

Skab blikfang på badeværelset med én af de mange forskellige materialer, CleanLine kan fås i. CleanLine20 fås i børstet rustfrit stål med polerede eller mørke drænsider, mens CleanLine80 fås i de nye farver champagne eller sort krom. CleanLine80 er også forsynet med en integreret hældning samt anti-fingeraftryk-belægning.

Geberit vægafløb til plant gulv i brusenichen

Geberit vægafløb

Geberits vægafløb til brusenicher baner vejen for et barrierefrit badeværelse med et strømlinet design. Ved at flytte afløbet fra gulvet til bag væggen kan du bibeholde et perfekt fliseudseende i brusenichen, og det er ikke længere nødvendigt at træde på afløbet.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.