Vedligehold dit badeværelse

Hvis din bil ikke er til service jævnligt, vil den ikke holde særlig længe. Det samme gælder badeværelset. Det er derfor vigtigt at vedligeholde det ved at aftørre overflader på alle produkter, rengøre bruseafløbet, sikre cisternen ikke er kalket til, osv.

Brusenichen

Brusenichen

Geberit CleanLine afløbsrende med hårsi (© Geberit)

Det er vigtigt at rengøre badeværelset regelmæssigt. Det gælder naturligvis også brusenichen og afløbet, som skal tørres af jævnligt, for at kalk og snavs ikke hober sig op. Med et bruseafløb med hårsi kan du dog mindske rengøringstiden, da det bliver lettere at rense afløbet. En helt grundig rengøring af afløbet fra tid til anden er dog også nødvendig.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter der er nemme at bruge