Højere standarder inden for rengøringsvenlighedpå badeværelset

Smarte produkter, der forbliver praktisk talt fri for snavs og er nemme at rengøre – for dem, der ønsker at minimere den nødvendige mængde rengøring.

Ideelt set skal et badeværelse altid se ud som om det er nyrenset. Men hvem nyder egentlig at gøre rent? De fleste mennesker ønsker ikke at bruge deres kostbare tid på at rengøre toiletter, håndvaske eller brusere, og de ønsker heller ikke besværet med at rengøre svært tilgængelige hjørner, akavede overflader og ubekvemt placerede håndtag. Hver eneste af os bryder sig ikke ved tanken om at trække hår ud af afløbet og rense snavs af toiletgryden med en toiletbørste. Selv fingermærker på blanke overflader er irriterende og svære at fjerne. Derfor udvikler vi løsninger, der forhindrer opbygning af snavs og minimerer den nødvendige mængde rengøring.

Better bathrooms, better lives.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Nyttig information og intelligente funktioner til øget rengøringsvenlighed

Produkter til mere renlighed på badeværelset

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Mere funktionelt design
Større komfort
Øget tilgængelighed
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelseGeberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis