Væghængte toiletterDen nemme vej til øget renhed

At vælge et væghængt toilet til badeværelset eller gæstetoilettet gør det nemmere og hurtigere at rengøre toilettet, da området under toilettet er frit og nemt at tilgå.

væghængt toilet for nem rengøring

Nemmere at rengøre

Ved at installere en indbygget cisterne bag væggen er tekniske komponenter som rør, hvor skidt kan samle sig, gemt i murværket. Da der ikke længere er noget i vejen, er det meget lettere at rengøre gulvet. Derudover er overfladen på toilettet glat og let tilgængelig, hvilket gør det nemmere at rengøre badeværelset.

Design Meets Function

Når man skal vælge et toilet, bør fokus være på relevante funktioner og design. Ved at montere et væghængt toilet er cisternen gemt bag væggen, og du kan derfor koncentrere dig om designet på toiletskålen og betjeningspladen. Vælger du en Rimfree® toiletskål til dit væghængte toilet med den specielle KeraTect® glasur og et toiletsæde, der er nemt at fjerne, gør det rengøringen endnu nemmere.

Kombinér kvalitet og tradition

Geberit indbygningscisterner er blevet monteret i moderne badeværelser gennem 50 år. Stativet integreret i væggen og toilettet har en bærekapacitet på op til 400 kg. Geberits cisterner er alle formstøbt i ét stykke, og de er alle tjekket flere gange for utætheder.

Fem rengøringsfordele ved væghængte toiletter:

  • Cisternen og vandtilslutningen er gemt bag væggen, så kun selve toiletskålen skal rengøres.
  • Gulvet under toilettet er frit, så rengøringen bliver let som en leg. Det får desuden rummet til at syne større.
  • Den glatte overflade på toilettet og de skjulte beslag gør rengøringen nem.
  • Som navnet antyder, har Rimfree toiletter ingen skyllekant, hvor bakterier kan samle sig, og derfor skal der bruges mindre tid på rengøring.
  • Nogle væghængte toiletter er belagt med en særlig KeraTect glasur, som gør overfladen særlig nem at rengøre.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter til mere renlighed på badeværelset