Mere funktionelt designpå badeværelset

Enkel og tidløs æstetik, som er let at kombinere – til dem, der ønsker moderne elegance og et stort udvalg af farver og materialer.

Folk har forskellig smag, når det drejer sig om møblerne på badeværelset. For at kunne tilfredsstille folks behov for et skræddersyet design tilbyder vi produkter i en bred vifte af former, farver og materialer. Ud over en tidløs, elegant æstetik hører det til et godt design at sikre fremragende produktegenskaber. Hos Geberit er perfekt funktionalitet og et attraktivt udseende ikke modsætninger. Vi mener tværtimod, at disse to koncepter komplementerer hinanden. Derfor udvikler vi vores produkter ud fra sloganet “Design Meets Function”.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Nyttig information og intelligente funktioner til et mere funktionelt design

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Større komfort
Øget tilgængelighed
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelseGeberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis