Komfort på badeværelset | Geberit DK

Mere komfort på badeværelset

Øg komforten

Produkter, der tilfører badeværelset komfort og hygiejne – til alle dem, der søger ekstra friskhed, velvære og rengøringsvenlighed.

At føle sig frisk, ren og godt tilpas hele tiden er et grundlæggende menneskeligt behov. En god personlig hygiejne styrker din selvtillid og har en positiv effekt på dine omgivelser. Men behovet for komfort går længere endnu og har at gøre med hele sanseoplevelsen på badeværelset – både lugte-, syns-, føle- og høresansen. Akustikken er særligt vigtig på badeværelset. Tænk bare på, hvor mange, der ønsker, at badeværelset skal være et stille sted og et fristed væk fra deres hektiske hverdagsliv. Derfor udvikler vi løsninger, der sikrer lidt ekstra komfort.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Nyttig information og intelligente funktioner til øget komfort

Produkter til mere komfort på badeværelset

HVILKET BADEVÆRELSE ER DET RETTE FOR DIG?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design
Øget tilgængelighed
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelse Geberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis