Lille spejl på væggen der

Et liv uden et badeværelsesspejl er næsten utænkeligt i dag. Det ville være noget af en udfordring at barbere sig eller lægge makeup. Derfor er et passende spejl en afgørende del af moderne vaskeområder. Men hvilken type spejl er bedst? Der er et par overvejelser, der kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Geberit iCon badeværelse

Ikke alle spejle er ens

Du kan vælge mellem en lang række forskellige slags spejle. Den grundlæggende forskel ligger i spejlflader versus spejlskabe. Hvad der er bedst, afhænger primært af badeværelsets størrelse og ønskede funktioner. På gæstebadeværelset er spejlfladen ofte det bedste valg, mens et spejlskab er at foretrække på familiens badeværelse, fordi det rummer attraktiv opbevaringsplads.
Hvor skal alle disse ting hen?

Det er dog ikke det eneste, spejlskabe har at byde på. Mange er fuldt dækket med spejle på den indvendige side. Det betyder, at du også kan kigge i spejlet, når skabet er åbent – eller se dig selv bagfra. Den indvendige del af spejlskabet kan også opdeles i sektioner, f.eks. ved hjælp af hylder, der kan flyttes frit.

Geberit Option
Vælg en informationsknap på billedet

Og der blev lys

Lamper integreret i spejlet eller spejlskabet giver en optimal belysning af vaskeområdet og sætter brugeren i det rette lys under barbering eller makeup. Du kan vælge mellem forskellige koncepter alt efter dit belysningsbehov. Indirekte belysning, hvor LED-striber eller andre lyskilder er monteret bag glas, der ofte er satineret, har en elegant effekt. Det skaber en behagelig atmosfære uden blænding. Se vores innovative lyskoncept Geberit ComfortLight

Ekstra fordele

Nu skal du bare beslutte, hvilke ekstra fordele du ønsker. Hvad enten det er integreret lys, indbyggede stikdåser til hårtørrere eller elektriske tandbørster, USB-porte til opladning af mobiltelefoner eller integrerede barberings- eller makeup-spejle. Der er mange muligheder at vælge mellem.

Kvalitet betaler sig

Det er vigtigt at vide, at fugtigheden på badeværelset kan være meget skadelig for spejlet og de elektriske installationer. Her hører billige produkter ikke hjemme. Det er også vigtigt at bemærke, at eltilslutninger til stikdåser, USB-porte og lyset naturligvis har IP-kode 44. De er dermed beskyttet mod vandsprøjt.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter der er nemme at bruge