Mere plads på badeværelset

Geberit badeværelsesmøbel med skuffer

Intelligente funktioner og produkter, der skaber plads – til dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med funktionaliteten eller opbevaringspladsen.

Men hvem har plads nok i sit hus, for slet ikke at tale om på badeværelset? For langt de fleste er badeværelset ikke specielt rummeligt. Når det drejer sig om at designe et nyt badeværelse, har folk ofte høje ambitioner, og det er fint! Men virkeligheden ser ofte anderledes ud. De fleste kræver pladsbesparende løsninger, der er både funktionelle og ser godt ud, især på gæstetoilettet. Derfor udvikler vi produkter, der øger den tilgængelige plads, så der skabes mere plads til opbevaring.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Nyttig information og smarte funktioner til mere plads

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design
Større komfort
Øget tilgængelighed
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelse Geberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. De store og flotte billeder skaber kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis