Better bathrooms, better livesHvad er vigtigt for dig på badeværelset?

Geberit har sat sig selv det mål at bruge innovative sanitetsprodukter til at forbedre brugernes livskvalitet på lang sigt. For at forstå de specifikke behov hos vores forbrugere har vi lavet et studie på tværs af Europa. Her identificerede vi seks hovedbehov: renlighed, brugervenlighed, komfort, pladsoptimering, design og tilgængelighed. Geberit udvikler og tilbyder produkter og løsninger, der imødekommer disse behov. Hvad leder du efter til badeværelset?

INSPIRATION TIL NYT BAD OG TOILET

Hvad enten du skal bygge helt nyt badeværelse eller står over for at skulle renovere dit eksisterende bad eller toilet, er det vigtigt at planlægge arbejdet. Hos Geberit vil vi gerne inspirere og udfordre din forestilling om det perfekte badeværelse - uden at du skal gå på kompromis med din personlige stil.

Hos Geberit tager vi højde for, at produkterne til dit bad og toilet både skal være smukke at se på, funktionelle at bruge og nemme at rengøre.

Lad dig inspirere til dit nye badeværelser i galleriet herunder. Her har vi samlet en række af vores populære badeværelsesserier.

NYT BADEVÆRELSE - NYE BEHOV

Hvad enten du vælger at planlægge dit nye badeværelse selv eller får en arkitekt til at hjælpe, er det altid en god start at afdække dit behov. Det kan nemlig godt have ændret sig. Måske er I blevet flere i familien? Eller færre? Det kan også være, at din mobilitet har ændret sig, og du ønsker et baderum, der er nemmere at bruge og bevæge dig rundt i. Har du kortlagt dine ønsker, kan en professionel rådgiver bedre vejlede om, hvilken løsning der vil være den helt rigtige for dig.

PLANLÆGNING AF NYT BADEVÆRELSE

Når du bruger dit bad og toilet i hverdagen, tænker du ikke nødvendigvis over den indretning, du ikke kan se. Vælger du at arbejde med Geberits sanitetsprodukter, er du ikke begrænset af, hvordan dit badeværelse hidtil har været indrettet. Installationen af Geberits produkter er nemlig fleksibel - på begge sider af væggen. Det gør det nemt at få det badeværelse, du drømmer om.

VÆLG SANITETSPRODUKTER I TIDLØSE OG HOLDBARE MATERIALER

Vi vil gerne introducere dig til nogle af de produkter, vi er stolte af at have i vores sortiment. Fælles for vores sanitetsprodukter er, at de på ansvarlig vis er fremstillet af fine og holdbare materialer. Brug dem som inspiration til at designe dit nye badeværelse.

Badeværelsesprodukter

TAG EN INSTALLATØR ELLER INDRETNINGSARKITEKT MED PÅ RÅD

Processen i at renovere eller bygge nyt bad og toilet starter for mange med at finde inspiration og visualisere, hvordan rummet skal indrettes. Du kan vælge at stå for hele processen selv, men du kan også vælge at inddrage en professionel indretningsarkitekt eller installatør. De kender nemlig installationerne - også bag ved væggen.

Derudover har de måske et alternativ, som matcher dine behov endnu bedre end de sanitetsprodukter, du selv har fundet til dit badeværelse.

Fordelen ved at inddrage professionelle i planlægningen af et nyt bademiljø er, at en professionel kan komme med nye ideer og give gode råd, som du måske ikke lige selv tænker på.

Det kunne være mulighederne for at lydisolere rørene i badeværelset for at mindske støj. Eller vælge et toilet med lugtudsugning - så badeværelset har frisk luft til alle.

FÅ IDEER TIL DIT BADEVÆRELSE MED VORES INSPIRATIONSVÆRKTØJ

Leder du efter inspiration til nyt badeværelse? Uanset om du skal bygge nyt, renovere dit badeværelse eller blot udskifte nogle enkelte elementer, så prøv vores inspirationsværktøj.

Efter få spørgsmål vil du blive præsenteret for passende idéer til dit badeværelse. Brug et par minutter på det - det vil være tiden værd. Når du er færdig, vil du få en uforpligtende produktliste til dit drømmebadeværelse. Det gør det nemt for dig at komme skridtet nærmere dit nye badeværelse.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

HER FINDER DU GEBERITS BADEVÆRELSESSERIER

Kunder i badeværelses showroom

Vil du opleve badeværelsesserierne fra Geberit, kan du besøge et af de mange showrooms rundt i landet. Her kan du få ekspertråd fra specialister og opleve fordelene ved vores produkter med egne øjne.

Vi gør en dyd ud af at imødekomme krav og behov hos vores kunder. Uanset om rengøringsvenlighed, brugervenlighed, komfort, pladsoptimering, design eller tilgængelighed er mest vigtig for dig, har vi et produkt, der passer, i vores sortimentet.

FIND MERE INSPIRATION TIL DIT PERSONLIGE BADEVÆRELSEI VORES BADEVÆRELSESMAGASIN

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis