Øget tilgængelighed på badeværelset

geberit vægafløb

Let tilgængelige, trinløse badeværelser – til dem, der ønsker et universelt design uanset alder eller særlige behov.

At folks hjem, især badeværelset, er let tilgængelige, er et meget vigtigt hensyn, der er værd at tænke ind i planlægningen. At skabe rum, der passer til alle aldre, er en fordel for alle – lige fra børn til mennesker med handicap. Et badeværelsesdesign med tilgængelighedsfunktioner, der tager højde for fremtiden, kan være en stor hjælp til at sikre din komfort - også på længere sigt. Derfor giver det uanset din alder mening at indtænke dette hensyn, når dit badeværelse designes og planlægges, og være opmærksom på det under hele processen. Når man investerer i et nyt badeværelse, bør man tænke langsigtet. Derfor udvikler vi løsninger, der gør din hverdag nemmere på længere sigt, så du kan nyde godt af ubegrænset mobilitet.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Nyttig information og intelligente funktioner til en øget tilgængelighed

Hvilket badeværelse er det rigtige for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design
Større komfort
Forbedret brugervenlighed

Skab dit personlige badeværelse Geberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. De store og flotte billeder skaber kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis