Nyt gæstebadeværelse

Gæstebadeværelse før og efter renovering

Størrelsen på badeværelset har absolut intet at gøre med, hvor komfortabel det får dit til at føle, og hvad rummet kan tilbyde. Dette viser denne renovering af et gæstebadeværelse.

Nogle gange kan selv små ændringer være nok til at skabe en god atmosfære. En hollandsk familie ønskede at give det lille gæstebadeværelse en hyggelige atmosfære, mens det stadig fremstod ryddeligt. Det var også vigtigt for dem, at alt var nemt at rengøre. Målet var at give badeværelset et nyt udtryk ved blot at ændre nogle få ting med fokus på høj kvalitet.

Produkter med stil

De tidløse grå sten fik lov til at blive, mens sanitet, badeværelsesmøbler og betjeningspladen blev udskiftet og nu giver rummet en følelse af mere komfort. Konkret betød det, at en ny håndvask med tilhørende underskab og håndklædeholder blev monteret. Grunden til dette var, at det gør det nemmere at holde badeværelset ryddeligt, og håndklædet er ikke det første, man ser, når man træder ind på badeværelset. Samtidig blev billederne på væggen udskiftet med en praktisk magnettavle, som giver fleksibel opbevaringsplads til eksempelvis nips og andet pynt.

Det væghængte toilet er blevet udskiftet med en kompakt version. Den smalle dybde sparer plads på badeværelset og giver mere benplads, når toilettet er i brug. Særligt givende for denne familie, hvor alle medlemmer er meget høje. Som en bonus er toilettet rimless, hvilket gør det nemmere at rengøre og vedligeholde.

Noget specielt til gæstebadeværelset

Med det nye toilet fik familien også en ny betjeningsplade i hvid og krom. Det klassiske design skjuler en smart ekstrafunktion i form af en lugtudsugningsenhed, som er monteret i cisternen, og som sørger for, at der altid er frisk luft på det lille badeværelse. Det er særligt brugbart, når der ikke er vinduer. De ubehagelige lugte bliver suget ud direkte i toiletskålen og kommer igennem et keramisk filter og neutraliseres, inden det sendes tilbage i rummet. Et hit hos alle brugere af gæstetoilettet.

Sigma50 betjeningsplade med integreret DuoFresh lugtudsugning
Renova Compact håndvask med underskab og håndklædeholder

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset