Forbedret brugervenlighed på badeværelset

Produkter, der er intuitive og nemme at bruge – for dem, der kan lide at være sikker på, at de nyder optimal funktionalitet efter en renovering eller ombygning af badeværelset.

Sanitetsprodukter til badeværelser skal være brugervenlige. Din daglige badeværelsesrutine skal være så intuitiv og stressfri som muligt. Produkter, der kræver, at du konsulterer omfattende brugermanualer, eller som har komplicerede funktioner, der ofte fejler og skal repareres, er en kilde til irritation, frustration og stress - og koster unødigt værdifuld tid og penge. Derfor udvikler vi løsninger, der er pålidelige, nemme at bruge og kræver lav vedligeholdelse.

Better bathrooms, better lives.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Nyttig information og intelligente funktioner til en forbedret brugervenlighed

Badeværelsesprodukter der er nemme at bruge

HVILKET BADEVÆRELSE ER DET RETTE FOR DIG?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Højere standarder indenf or rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design
Større komfort
Øget tilgængelighed

Skab dit personlige badeværelse Geberit Badeværelsesmagasin

Geberit Badeværelsesmagasin

Se alle Geberit badeværelsesserier såvel som idéer og inspiration i Badeværelsesmagasinet. Billederne kan inspirere til kreative idéer til dit eget badeværelse, og de mange produkter giver dig mulighed for at skabe dit personlige badeværelse, som er både flot, praktisk og funktionelt.

Bestil Badeværelsesmagasinet gratis