Badeværelsestrends 2024Moderne badeværelser

Uanset om det er en moderne åben bruseniche, smart lysstyring i spejlskabet eller et toilet med blid douchestråle, er velvære altafgørende i det moderne badeværelse. Bløde farver, stærke kontraster og masser af smart teknologi bør ikke mangle. Designeren Christoph Behling skitserer badeværelsestrends for 2024.

Trendy badeværelsesmøbler

Badeværelse med Geberit AquaClean Alba douchetoilet

“Det moderne badeværelse er et sted for skønhed og pleje,” siger designeren Christoph Behling. “Disse plejeprodukter har brug for plads.” Badeværelsesmøbler er perfekt til dette, da det tilbyder praktisk opbevaringsplads.

Væghængte badeværelsesmøbler er en god idé. Disse er blevet en integreret del af badeværelset. Produkter integreret i væggen som eksempelvis spejlskabe giver ekstra, men skjult opbevaringsplads.

Matte keramiske overflader og farver er ikke så reflekterende. Badeværelset fremstår dermed varmere og mere hjemligt,” forklarer designeren. I design er der en stigende tendens mod individualisme. Uanset om det drejer sig om farver, møbler eller materiale, er valgmulighederne næsten uendelige - og resulterer i unikke indretninger. Hos Geberit kan badeværelsesmøbler og vaske fra forskellige serier kombineres med hinanden efter personlige ønsker takket være “Mix & Match”-princippet. Dette giver mulighed for et bredt udvalg af designkombinationer.

Moderne brusenicher og badekar

Badeværelse med Geberit VariForm håndvak og Acanto WC

Flisebelagte åbne brusenicher erstatter gamle brusekabiner og er smart takket være barrierefri adgang til bruseområdet. “Gulvbelægning, der dækker hele badeværelset, er praktisk og får rummet til at virke større og mere arkitektonisk elegant,” tilføjer Christoph Behling.

Når det kommer til badekarret, forbliver den fritstående version meget populær. Da disse normalt har et specielt design, bliver rummet iøjnefaldende med en minimal indsats. Med tilføjelsen af en boblebadfunktion kan badekarret endda omdanne badeværelset til en mini-oase af velvære.

Trendy farver og kombinationer

Geberit Acanto WC på badeværelse med modefarven Peach Fuzz

Pantone har annonceret Peach Fuzz - en blanding af pink og orange - som deres årets farve 2024. Den varme farve reflekterer naturlige lyskilder optimalt, hvilket får rummet til at virke lysere og mere luftigt. Dette er særligt gavnligt i badeværelset, som normalt er et lille rum uden store vinduer. Den bløde ferskenfarve kan hjælpe med at få rummet til at syne større, samtidig med at den sikrer en hyggelig atmosfære. I badeværelset kan Peach Fuzz kombineres særligt godt med andre pastelfarver, varme brune nuancer og hvid.

Sort mat er fortsat populært på badeværelset. Ligesom krom kan det kombineres med enhver farve og flise. Som en vandhane eller møbelfarve skaber sort mat en spændende kontrast til porcelænet på badeværelset, når det bruges i kombination med træ eller organiske materialer, såsom natursten med slående årer, der løber igennem det. Da farven absorberer reflekteret lys, er badeværelset mindre lyst og derfor mere hyggeligt.

Nye, innovative funktioner på badeværelset

Geberit ONE spejlskab med ComfortLight

Intelligent badeværelsesbelysning

Intelligente lyssystemer er en af de innovative og essentielle funktioner, når det kommer til aktuelle badeværelsestrends. Dette inkluderer især belysning, der kan justeres efter din daglige rutine. Hvidt, koldt lys i badeværelset om morgenen vækker dig ikke kun, men gør også daglige badeværelsesrutiner som tandbørstning, makeup påføring og barbering lettere. Om aftenen hjælper dæmpet, varmt lys derimod din krop med at slappe af og forbereder dig til sengetid.

Denne kombination af farvetemperatur og lysstyrke tilbydes af det innovative Geberit ComfortLight. Det kan også kontinuerligt dæmpes og dermed tilpasses dine individuelle krav. Dette resulterer ikke kun i optimale lysforhold for dine badeværelsesrutiner, men også en hyggelig atmosfære.

Derudover gør ComfortLight lysstyring det også muligt at styre lyset via en app efter tidspunkt på dagen. Innovative spejlfunktioner som antidug-opvarmning imponerer både i form af praktisk anvendelighed og design.

Geberit Acanto toilet med TurboFlush

Toilet med enestående skyl

Det er måske ikke indlysende, men der er også store forskelle, når det kommer til toiletskyllet. Måden, vandet ledes gennem toiletskålen på, har en betydelig indflydelse på skylleeffekten. Hvis alt er rent efter bare ét skyl, sparer du ikke kun vand, men reducerer også din rengøringsindsats. Skylleteknologier, der leder vandet spiralformet over den indvendige overflade, er mere effektive. Et godt eksempel er Geberit TurboFlush skylleteknologi.

Komfort og velvære inkluderer innovative douchetoiletter med ekstra funktioner som lugtudsugning og et kraftigt men stille toiletskyl. Dette bringer os til den næste badeværelsestrend.

Geberit AquaClean Alba douchetoilet
Fjernbetjening til Geberit AquaClean Mera douchetoilet

Mere relevant end nogensinde: Fokus på bæredygtighed

Den effektive og sparsomme brug af vand er også et hot emne i badeværelset og bliver stadig vigtigere. Med det rigtige produktvalg kan der opnås betydelige vandbesparelser i badeværelset.

Omkring en tredjedel af det daglige vandforbrug i hjemmet skyldes toiletskyl. Med effektiv skylleteknologi, der er optimalt tilpasset, kan det nødvendige skyllevolumen reduceres markant.

Geberit WC-systemet tilbyder for eksempel fremragende skylleydelse.

Tip: Planlæg dit moderne badeværelse ved brug af vores 3D-planlægningsværktøj

Vores tip: Ved at planlægge dit badeværelse på forhånd på skærmen ved hjælp af et simpelt planlægningsværktøj, kan du se rummet i 3D-visning. Du kan derefter konsultere din lokale VVS-installatør, der kan give dig et tilbud på at skabe dit eget drømmebadeværelse.

NyhedsbrevRegistrer dig nu

Hold dig opdateret


Vores nyhedsbrev giver god indsigt og praktiske tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre dit liv lettere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

LÆS LIGNENDE TIPS OG TRICKS