Sofistikeret badeværelsesrenovering

Badeværelsesrenovering kan være omkostningsfuldt, hvilket betyder, at god planlægning og holdbare produkter er essentielle. Resultatet er langtidsholdbar komfort på badeværelset.

Overfyldt badeværelse inden renovationen med gulvstående toilet og synlig cisterne
Væghængt toilet giver et harmonisk design

I dette eksempel er et gammelt overfyldt badeværelse transformeret til et ryddeligt, stilfuldt badeværelse.

Luksuriøs plads

Installer blot et nyt væghængt toilet og en håndvask med et matchende vaskeskab, og du får et mere simpelt og ryddeligt badeværelse. Det er blandt andet pga. den frie plads under toilettet og håndvaskområdet, der får badeværelset til at syne større.

Renhed betyder komfort

Et godt designet badeværelse handler ikke kun om design og farver - hygiejne og renhed spiller også en vigtig rolle. Undgå hjørner og kanter - som det kan ses i eksemplet med det væghængte toilet - og eliminér sprækker og revner, hvor skidt samler sig. Jo mindre tid, der bliver brugt på rengøring, jo mere tid har du til at nyde dit badeværelse.

Harmonisk design

Når du køber en ny sofa, skal du være sikker på, at den passer i stilen til resten af din bolig. Et harmonisk look er også vigtigt, når du vælger toilet, håndvask og møbler til badeværelset. Efter du har overvejet andre behov som renhed, komfort og brugervenlighed, er designet kirsebærret på toppen, når du skal skabe en perfekt badeværelsesatmosfære.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset