Frisk luft til alle

Everyone knows that certain trips to the bathroom leave unpleasant odours which are particularly unwelcome. But we have a few tricks up our sleeve to get rid of them so that no one is any the wiser.

Ingen grund til ubehagelige lugte

Hvorfor er der lugte?

Det er helt normalt, at der udvikles lugte, når man har været på toilettet. Dette skyldes gas i tarmene, som udvikles, når kroppen fordøjer mad. Fordi det at gå på toilettet og den efterfølgende lugte er sådan et ukomfortabelt emne for folk, ahr de altid forsøgt at neutralisere det. Men hvad virker rent faktisk?

4 tips til at komme af med lugten på badeværelset

De flrste har nok selv fundet på nogle tricks gennem tiden, men vi tror på, at de følgene løsninger er de mest effektive.

Løsning 1: Frisk luft

At åbne vinduet og lufte ud i nogle minutter er en hurtig og effektiv løsning. Grundet miljømæssige hensyn bør vinduet dog kun være åbent i kort tid. Dette gør sig især gældende om vinteren, da det ofte betyder, at man lukker varmen ud. Det anbefales dog, at man jævnligt lufter ud for at regulere luftfugtigheden og undgå skimmelsvamp.

Løsning 2: Badeværelsesventilator

I tilfælde af et badeværelse uden vinduer vil en badeværelsesventilation hjælpe med at eliminere ubehagelige lugte og hurtigt ventilere badeværelset efter et bad. Effektiviteten af ventilatoren afgør, hvor hurtigt luften på badeværelset igen er frisk.

Løsning 3: Maskere lugtene for en tid

En måde at maskere ubehagelige lugte på badeværelset er ved at tænde en tændstik. Sulfaten i tændstikkerne vil overdøve lugten fra toilettet, men vil dog ikke eliminere den helt. Løsningen kan ogsdå indebære luftfriskere, duftpinde eller olier. Men med sådanne sprays er der altid en risiko for at bruge for meget og dermed få en anden ubehagelig lugt på badeværelset. For hvem bryder sig om et overparfumeret badeværelset?

Løsning 4: Moderne teknologi

Den mest innovative og effektive løsning er lugtudsugningsmoduler, der hurtigt fjerner lugt direkte fra kilden, inden det når at brede sig til hele badeværelset. Lyder det bekendt? Selvfølgelig gør det det! Når man laver mad, tænder man automatisk emhætten, så snart man går i gang. På badeværelset er der både muligheden i form af en lugtudsugningsenhed integreret i toilettet og en lugtudsugningsenhed, der indsættes i betjeningspladen.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset