Badeværelsesrenovering betaler sig

Fra et støvet, beige, 80'er badeværelse til et elegant badeværelse med moderne løsninger og masser komfort. Det primære ønske fra familien på tre var at transformere badekarret, som aldrig blev brugt, til et stort bruseområde med afløb i niveau med gulvet og at udskifte det gamle douchetoilet med et mere moderne.

Badeværelset før renovering
Badeværelset efter renovering

Tidløst og moderne drømmebadeværelse

Målet var at skabe et nyt udtryk med moderne badeværelsesprodukter. De gamle beige, mønstrede fliser blev udskiftet med store stenfliser i farven greige, som giver et naturligt og pladsoptimerende udtryk til badeværelset. De tidløse farver med nuancer af beige, brun og grå gennem hele badeværelset giver en sofistikeret atmosfære. Håndklæder i afdæmpet rød giver et hint af farve, som samtidig matcher den røde farve i fiberglas tapetet, som også er blikfanget på badeværelset, der giver et særligt udtryk i badeområdet. Det særlige materiale gør tapetet holdbar. At glasfronten på skabet under håndvasken reflekterer det smukke mønster gør bare badeværelset endnu mere unikt.

Badeværelsesprodukter med smarte funktioner

Der blev lagt særlig vægt på håndvaskområdet, hvor alt blev udskiftet. Den smukke form på den asymmetriske håndvask komplementeret af fralægningsplads i siden giver et godt blikfang. Samtidig giver det matchende underskab god mulighed for organiseringssystemer og tilbyder ekstra opbevaringsplads. En anden moderne fordel er lyset i spejlet og kanten i trælook, der passer til badeværelsesmøblet. Som prikken over i'et er der monteret et spritnyt og eksklusivt douchetoilet.

Den professionelle badeværelsesforvandling har givet badeværelset nyt liv med en stilfuld og tidløs atmosfære.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter til mere komfort på badeværelset

Always staying up to date

Geberit billeder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset