Geberit AquaClean Alba douchetoilet

Grunde til at vælgeGeberit AquaClean

Vi ved, hvad vi taler om

Geberit AquaClean er den ubestridte fører på det europæiske marked, når det gælder douchetoiletter. Med sin høje kvalitet og innovative teknologier sætter det nye standarder på badeværelset.

GEBERIT AQUACLEAN SÆTTER NYE STANDARDER

Når du vælger AquaClean, vælger du hele pakken. Drag fordel af dokumenteret erfaring i sektoren for douchetoiletter, hvor design og funktion mødes i perfekt harmoni. Du kan også regne med vores langsigtede garantier, pålidelige service og en bæredygtig produktstrategi for at give dig ro i sindet.

God bæredygtighedFire grunde til at vælge Geberit AquaClean

Sikkerhedfor dit drikkevand

Geberit AquaClean douchetoiletter overholder alle relevante europæiske reguleringer, herunder drikkevandsstandarden EN 1717.

Geberit opfylder denne standard ved hjælp af en integreret vandtilslutning med sikring mod tilbagestrømning, så der aldrig filtreres urenheder fra douchetoiletterne ind i drikkevandsforsyningen.

Geberittager ansvar

Her hos Geberit tager vi vores sociale ansvar seriøst. Vi holder dette løfte ved at udvikle en nøje overvejet miljøstrategi og skabe holdbare produkter, der sparer på vand gennem hele deres livscyklus, og ved at opfylde vores forpligtelse til samfundet.

Dette konsekvente fokus på bæredygtighed betaler sig virkelig – få mere at vide om Geberits bidrag til en bæredygtig sanitetsindustri.

Få mere at vide om vores bæredygtighedsstrategi