Kompromisløskvalitet

Et pragteksempel på schweizisk præcision

Geberits lange historie med banebrydende innovationer har defineret douchetoiletbranchen, som vi kender den. Virksomheden lancerede sit første douchetoilet med avancerede funktioner tilbage i 1978. Spol frem til 2013, og et gennembrud blev opnået med introduktionen af AquaClean Sela, hvor douchetoilet teknologien for første gang blev fuldt integreret i toiletskålen. Efter købet af Sanitec-gruppen i 2015 udvidede Geberit sine muligheder for at udvikle og producere komplette douchetoiletter – inklusive porcelænskomponenterne. Virksomheden har gradvist opskaleret sin produktion i hovedkvarteret i Rapperswil-Jona, Schweiz, lige siden det begyndte at producere douchetoiletter i 1970'erne. Alle Geberits douchetoiletter bliver fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder.

Se videoen for at få et indblik i produktionen af AquaClean Mera.

Med en passion for perfektion

Geberits douchetoiletter er resultatet af mange års forskning og et passioneret engagement i produktudvikling. Innovationerne inkluderer den unikke WhirlSpray-doucheteknologi og den effektive, flowoptimerede TurboFlush teknologi.

WhirlSpray-doucheteknologi

Kronen på værket i ethvert douchetoilet er douchestrålen. Det er her Geberits unikke og patenterede WhirlSpray-doucheteknologi løfter doucheoplevelsen til et nyt niveau. Den blide vandstråle giver grundig rengøring lige der, hvor der er brug for det, samtidig med at den er særligt skånsom mod din hud. Dette opnås gennem den dynamiske indføring af luft.

TurboFlush skylleteknologi

Skylning er vigtigt i alle toiletter, og derfor leveres alle Geberits nyere douchetoiletter med TurboFlush skylleteknologien. 'Aha'-øjeblikket kommer, når du åbner toiletlåget og ser den indre geometri, der både er asymmetrisk og helt uden kant. Det er dette design, der giver mulighed for kraftfulde, støjsvage og effektive skyl. Det gør også rengøringen nemmere og giver dig mulighed for at spare på vandet.

Menneskenebag innovationerne

ARMIN GIERER, GEBERIT AQUACLEAN PRODUCT LINE MANAGER

Udvikler douchetoiletter med stor passion.

Rolf Weiss, flow engineering development engineer

Udvikling af WhirlSpray-doucheteknologi.

Simon Bachmann, mechanical product development engineer

Fra tegnebræt til den komplekse teknologi i det færdige produkt.