Oplev ægte designMed Geberit AquaClean

Så smuk, så holdbar, så gavnlig.

Geberit douchetoiletter er synonymt med produktmaterialer i høj kvalitet og bløde linjer. Personen bag denne æstetik og tekniske innovering er designeren Christoph Behling. “Da Geberit bad mig om at designe 'verdens bedste toilet', blev jeg begejstret,“ husker den berømte industridesigner med base i London.

Ifølge Behlings filosofi skal et designerprodukt være perfekt. Lær mere om hans vej til perfektion.

Mera set fra siden
Mera set forfra
Mera for-rensning og efterfølgende rengøring

Christoph Behling, skaberen af luksusure, både med solceller og Geberit produkter, deler med Geberit en passion for tidløs perfektion, kvalitet og bæredygtighed.

Geberit produkter er mere end bare trends. De repræsenterer vedvarende pålidelighed. I en verden, hvor produkter hurtigt går af mode, omfavner Geberit tidløs æstetik og kvalitet – en filosofi, som designeren selv deler: “Det ville være en forbrydelse at designe toiletter, der går af mode efter fem år og så skal rives fra væggen, fordi folk ikke længere kan lide dem,“ mener han. Det er denne tankegang, der resulterer i produkter, der er designet til at klare tidens tand.​

Badeværelsesrevolutionen

Badeværelsets fremtid er her - og vi er med til at forme den. “Badeværelset er det rum i huset, der vil ændre sig mest i løbet af de kommende år“, er Behling overbevist om. Det er netop derfor, Geberit fokuserer på tekniske innovationer og designekspertise for at gøre badeværelset til et fristed for modernitet og velvære. Denne tilgang viser, hvordan produkter som Geberit AquaClean douchetoiletter revolutionerer hygiejne, bekvemmelighed og badeværelsesstemningen som helhed. ​

Christoph Behlings visionære ideer

Om Christoph BehlingDesigneren

Christoph Behling-interview

Christoph Behling, der er født i Geneve, Schweiz og opvokset i Tyskland, omfavnede sin passion tidligt gennem studier i industrielt design på et prestigefyldte kunstakademi i Stuttgart. Det var i løbet af sin tid i Stuttgart, at han startede udviklingen af solcellebåde, og slog sin identitet fast som en skaber af bæredygtige produkter.

I 2004 grundlagde han Christoph Behling Design Studio og SolarLab Research & Design i London. Samme år begyndte han at arbejde som chefdesigner for den schweiziske luksusurspecialist TAG Heuer.

Han har ligeledes designet produkter for Geberit siden 2006. I dag nyder Behling et internationalt ry som en af Europas mest respekterede industrielle designere og har modtaget adskillige priser for sit arbejde.

Det er tid til at blive inspireretSmukke badeværelser med AquaClean