Hurtigt og nemtat installere

Sanitetsfagfolk kan typisk installere douchetoiletter fra Geberit på omkring en til to timer. Afhængigt af situationen på dit badeværelse eller toilet, kan det være nødvendigt med mindre justeringer af vand- og strømforsyning.

Læs mere om, hvilken løsning, der passer bedst til hvilken situation.

Både strøm- og vandtilslutning er nødvendig for at installere et douchetoilet. Der kræves også vandtilslutning til et konventionelt toilet, hvilket betyder, at du allerede burde have en. Eltilslutninger installeres normalt bag væggen som standard i moderne badeværelses- og toiletløsninger. Alternativt kan strøm forsynes via en almindelig stikkontakt på badeværelset.

Hvis ingen af disse muligheder er tilgængelige, kan du stadig udføre installationen ved hjælp af en ekstern vandforsyning eller en stikdåse tæt på toilettet.

Bed din sanitetsfagmand om mere information baseret på dit projekt uden forpligtelse.

Nybyggeri eller fuld renoveringMaksimer potentialet

Geberit porteføljen tilbyder en bred vifte af muligheder, der passer til dit nybyggeri eller renoveringsprojekt – lige fra elegant douchetoilet med talrige komfortfunktioner til den attraktive basismodel.

Forudsat at de nødvendige strøm- og vandtilslutninger allerede er tilgængelige, kan du basere din beslutning helt på din personlige behov og præferencer.

Velegnet til ombygningMange forskellige muligheder

Få mere at videLøsningerne tæt på

Fleksibel løsninguden ombygning

Imponerende enkelt: Geberit AquaClean Cama toilettilbehør forvandler ethvert konventionelt toilet til et douchetoilet.

I modsætning til douchetoiletter, der er permanent fastgjort til væggen, består AquaClean Cama af en vandtank, som blot kan placeres ved siden af dit toilet. Det betyder, at du kan drage fordel af bekvemmeligheden ved et Geberit douchetoilet uden behov for strukturelle foranstaltninger.

AquaClean Cama er ideelt til lejebolig, sommerhuse og andre badeværelser.

Læs mere om AquaClean Cama

KundeeksemplerInspiration til dig

Badeværelse med diverse Geberit produkter efter renovering
Badeværelse før renovering
Badeværelse med Geberit AquaClean douchetoilet efter renovering
Badeværelse før renovering med røde fliser
Badeværelse efter renovering med diverse Geberit produkter
Badeværelse før renovering

Uanset om du ombygger eller blot udskifter WC-skålen, passer AquaClean douchetoiletter perfekt ind i ethvert badeværelsesmiljø og kan installeres på ingen tid.