Stol på førsteklasses kvalitetGeberit Service inkluderet

Servicer med wow-faktorEn oplevelse for alle

Etablerede brands giver al den tryghed, kunderne leder efter, når de beslutter sig for at købe et produkt af høj kvalitet. Som din erfarne installationspartner tilbyder Geberit værdifuld support på alle stadier af købsrejsen – og derefter.

Hele oplevelsen viser sig at være et hit hos showroomkonsulenter, installatører og slutbrugere gang på gang. Se vores video for at lære mere.

Du vil have et perfekt udstyret produkt, når du køber et douchetoilet. Du vil samtidig kunne regne med en komplet servicepakke. Derfor tilbyder Geberit et omfattende serviceløfte designet til at tilbyde all-round support før, under og endda efter dit køb.

Få værdifuld indsigt

Du kan finde alt, hvad du behøver at vide om AquaClean, på vores hjemmeside, i vores brochurer eller via Geberits kundeservice.

Prøv før du køber

Tal med din showroomkonsulent om at prøve AquaClean, før du køber, og oplev selv følelsen af friskhed.

Få glæde af en personlig konsultation

Din showroomkonsulent er uddannet i at vurdere og vejlede dig i din badeværelsesopbygning og dine behov.

Installeret på ingen tid

Smarte løsninger gør, at douchetoilettet kan installeres hurtigt på dit badeværelse.

Selvforklarende betjening

Betjeningselementerne er intuitive. Det betyder, at du kan bruge dit douchetoilet med det samme uden at skulle bruge timer på at læse manualer.

Enkel vedligeholdelse

Rengøringsvenligt design og materiale gør vedligeholdelsen af dit douchetoilet til en leg.

Altid til rådighed

Geberits kundeserviceteam er tilgængeligt via mange kanaler: hotline, e-mail, sociale medier eller chatbot – vælg blot den mulighed, du foretrækker.

Fjernvedligeholdelse

Vores fjernvedligeholdelsesservice løser problemer direkte fra vores hovedkontor. Det sparer dig for besværet med at skulle tilkalde – og vente på – en servicetekniker.

Hjemmelevering

Vælg alt, hvad du ønsker fra AquaClean sortimentet i webshoppen, og få det leveret til døren, nemt og bekvemt.

Vores unikke fjernvedligeholdelsesservice gør det nemt for dig: Hvis der vises en fejlmeddelelse, og du har brug for en hurtig løsning, kan du give Geberit kundeservice tilladelse til at tilgå din enhed direkte fra kontrolcentret og give dig support lige der, hvor du har brug for det.

Fordele ved Geberit fjernvedligeholdelse

Er alt i orden, er din enhed klar til brug igen efter fkort efter, uden at du skal vente på en aftale på stedet med en servicetekniker.

Download appen nu og konfigurer den til fjernvedligeholdelse