Hurtig og nem sanitær installation

Fokus på VVS-teknologi

Sanitær teknologi og badeværelser har været kernen i Geberits ekspertise i 150 år, og udviklingen fortsætter. Fra opfindelsen af den moderne cisterne til lanceringen af installationssystemer og andre banebrydende innovationer – vores fokus har altid været på at levere maksimale fordele til badeværelsesbrugere, samtidig med at der sikres den hurtigste og mest ligetil installationsproces for VVS-installatører, der er vores primære kundegruppe. Vores mission og motivation er at gøre hverdagen bedre for installatører og brugere og at bidrage til større komfort, pålidelighed og et bedre arbejdsmiljø gennem vores konstante udvikling.

Kundecentreret innovation

Installation med klemforbindelse

Geberits høje innovationsniveau er på linje med de tre primære behov for VVS-installatører og -ingeniører: pålidelighed, hygiejne og brugervenlighed.

Takket være Geberits stærke kundefokus og det tætte partnerskab mellem virksomheden og dens installatører udvikles ethvert nyt produkt med kunden for øje. Dette betyder i bund og grund, at Geberit ser de udfordringer og forventninger, som fagfolkene har, som drivkraften bag virksomhedens innovationer.

Smart teknologi til hurtig og nem installation

Hurtig og tidsbesparende installation bliver stadig vigtigere på byggepladsen. Det må dog aldrig være på bekostning af den håndværksmæssige kvalitet.

Derfor fokuserer Geberit på smart teknologi og nyttige hjælpemidler til monteringen for at sikre en hurtig og ren installation hver gang. Tag for eksempel Geberit Acanto toilettet. Dets innovative fastgørelsesteknologi gør, at dette toilet kan monteres sikkert og ubesværet, hvilket giver en tidsbesparelse på op til 40% i kombination med en cisterne fra Geberit. Dette omfatter også det skjulte EFF3-fastgørelsessystem, der fastgør toilettet til væggen ved hjælp af et snekkegear. Toiletsædet kan også monteres nemt og præcist uden skabelon.

Installation uden værktøj

FlowFit – Presning af vandforsyningsledninger

Værktøj er en nødvendighed i det daglige installationsarbejde, men det betyder også, at VVS-installatører skal transportere mere vægt og flere pladskrævende elementer til hver opgave. VVS-installatørernes sundhed er en topprioritet hos Geberit, og virksomheden arbejder konstant på nye produktløsninger til at reducere eller fjerne behovet for værktøj under installationen. Netop af denne grund kan f.eks. Sigma-systemets skylleknap i høj kvalitet monteres og udskiftes uden værktøj. Ved installation af moduler letter MasterFix-armaturtilslutningen overgangen til forsyningssystemet ved hjælp af en værktøjsfri drejemekanisme med en omløber, der sikrer, at der ikke strammes for meget.

I tilfælde, hvor det er nødvendigt med værktøj, f.eks. ved presning af vandforsyningsledninger, sørger Geberit for, at behovet for at skifte værktøj under arbejdet minimeres så vidt muligt. Dette er for eksempel tilfældet med FlowFit, som kun kræver to pressekæber til at dække alle dimensioner. Reduktionen i mængden af værktøj giver en vægtbesparelseop til 20 kg, hvilket er godt nyt for sanitetsfagfolk, når det handler om deres ryg og generelle helbred.

Sikker installation med minimal modtagelighed for fejl

Geberit FlowFit: slut med at skifte værktøj

Når tiden er afgørende, kan man let komme til at begå fejl. De alvorlige konsekvenser, dette kan medføre i sanitetssektoren, er indlysende. Det gør det så meget desto vigtigere at sikre, at hurtig og nem installation også tager højde for sikkerhed og modtagelighed for fejl.

Vores FlowFit drikkevandssystemer er blot ét eksempel på, hvordan vi tilbyder denne form for sikkerhed: Presseindikatoren fremhæver tydeligt, hvor presningen allerede har fundet sted, så eventuelle mislykkede presninger hurtigt kan opdages.

Formontering med henblik på perfekte pasmål

Formonteret monteringsstang på det væghængte Acanto toilet

Tid er penge, og begge dele er afgørende for en VVS-installatørs succes. Derfor støtter Geberit VVS-installatører med en bred vifte af moduler til formontering. Først og fremmest kan Geberit bryste sig af at have revolutioneret badeværelsesdesign, som vi kender det, med GIS-installationssystemet og de selvstøttende Duofix installationselementer. Dette skyldes, at de fastgjorte installationselementerne i installationsvæggen gør installationen af toilettet og håndvasken meget hurtigere, nemmere og mere sikker end nogensinde før.

Hurtig og nem installationaf produkter fra Geberit

Se lignende indhold