Hvor lille kan din håndvask være?

Det er ikke et tilfælde, at udhænget, f.eks. dybden på en håndvask, er blevet mindsket med omkring 48 centimeter gennem tiden. Ikke kun selve håndvasken, men også de tilhørende vaskeskabe og vandhaner er reduceret til små dimensioner.

Præcis som med mange andre ting, vi bruger dagligt, er håndvaske og andre badeværelsesting blevet standardiseret som et resultat af industrialiseringen. I fortiden var håndvaske betydeligt større, men med tiden er det blevet mere moderne med små håndvaske, der er mere minimalistiske. Lejligheder og de tilhørende badeværelser er også blevet mindre med tiden. Trenden er dog ikke stoppet ved de 48 centimeter. I dag findes der et stort udvalg af små vaske med et udhng på 37 eller endda helt ned til 25 centimeter, som er specialdesignet til små badeværelser.

Vakse hænder i håndvasken

Et spørgsmål om harmoni

Tradition eller ej - hvad skal du overveje, hvis du ønsker at udstyre dit gæstetoilet med en lille håndvaskløsning?

  • Når det kommer til håndvaskdesign, skal den være så stor, som det er muligt på det lille badeværelse. Ofte vil du finde assymetriske design, hvor armaturet er placeret i sien. dette sikrer maksimal udnyttelse af pladsen, og der vil være en smule bordplads til overs i den anden side af håndvasken.
  • Håndvasken skal også være dyb nok til, at man kan holde begge hænder under vandhanen. Test derfor gerne håndvaskens størrelse, hvis du besøger en af vores showrooms, så du er sikker på at få den rette dybde.
  • Armaturstørrelsen: Det er også vigtigt at kigge efter armaturets størrelse i forhold til håndvasken; hvor rammer vandet vasken? Forhandlere af armaturer tilbyder ofte små vandhaner, som er designet specielt til gæstetoiletter. Et lille håndvask kan få det helt rette udtryk, hvis den er sat sammen med et matchende armatur.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire billeder med Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset