Et badeværelse der taler til sanserne

Badeværelset har været fri for sit vådrums image og ide om, at det kun er til personlig hygiejne, i noget tid nu. Selv på de mindste badeværelser forsøger folk at skabe en atmosfære, der afspejler deres personlighed.

Det handler om at opnå en mere naturlig atmosfære på badeværelset, der taler til sanserne. Denne tilgang kalder på en kombination af typiske badeværelsesprodukter som et toilet, en håndvask og en bruseniche, kombineret med forskellige materialer på væg, loft og gulve sammen med et udvalg af accessories.

Skab effekter med materialer

Sanitet, træ, naturlige sten, fliser, glas, tapet og metaller er blot nogle af de mange materialer, man finder på badeværelset. Og badeværelsesdesignere er enige i, at dette er en trend. Hvis én ting er klart, så er det, at et mix af materialer gør det nemt at skabe en hyggelig atmosfære og et sted for afslapning med et personligt touch.

Stor fleksibilitet ved badeværelsesmøbler

Man kan ikke blot bruge ét badeværelsesmøbel til alle badeværelser, forklarer designer Tilla Goldberg, som gør badeværelsesdrømme til virkelighed i både private og offentlige toiletfaciliteter. “Alle kunder har deres egen smag og individuelle præferencer, når det kommer til former, farver og materialer. For mig personligt er det vigtigt at skabe en harmonisk følelse af hygge på badeværelset. Det kræver, at man tænker over både farver og materialer, når man indretter badeværelset.

Den ideelle løsning, der passer til alle krav

Christoph Behling, designer hos Geberit, er enig i dette synspunkt: “Vi laver ingen regler for vores klienter. Vi sikrer os også, at vi har muligheder, der passer til enhver smag, størrelse badeværelse og budget. Det er netop derfor, at design diversitet er så vigtig, når man ser på badeværelsesserier.“

Faktisk spiller designet på produkterne ikke den største rolle. De betyder ikke så meget, om man går efter et kantet udtryk eller runde former. Den store forskel kommer med materialer, tekstur og farver, som bliver tilføjet med accessories.

Et mix af materialer er trendy

“Efter min mening er matte materialer meget populære i øjeblikket. Det være sig eksempelvis i form af børstede materialer til armaturer og betjeningsplader. Varme toner er også et hit i øjeblikket. Badeværelser som dem, man havde for 10 år siden, med skinnende hvide fliser er ikke længere moderne“, forklarer Christoph Behling.

“Gennemsigtige og halvgennemsigtige materialer - altså materialer der lader lys skinne igennem - såvel som naturlige materialer som træ og sten, er også meget populære i øjeblikket. Et andet meget populært element, hvis du har plads til det, er planter. Til små badeværelser er blomstret tapet et godt alternativ til at bringe naturen ind på badeværelset“, siger designer Tilla Goldberg.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Vær altid opdateret

Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset