Badeværelsesrenovering med skråvægge

Badeværelser placeret lige under taget kræver ofte mere planlægning. Men det er muligt at designe dit drømmebadeværelse, selvom badeværelset har skråvægge. Tricket er at inkludere de skrå vægge som et stilet element, når du planlægger, og at kompensere for mangel på plads ved at bruge pladsbesparende løsninger med praktiske opbevaringsmuligheder og sofistikerede sanitære teknologier.

Godt design er halvdelen af indretningen

Når du planlægger et badeværelse oppe under taget, så stil dig selv følgende spørgsmål, inden du går i gang:

  • Hvad er de forskellige rumhøjder på badeværelset?
  • Hvor skal toiletter, brusenichen og håndvaskområdet placeres?
  • Hvordan kan du få mest ud af den eksisterende plads? Og hvad mangler du derudover?
  • Har rummet nogle fordele, som skal fremhæves?
  • Er der nogle søjler eller lægter, som kan indgå i indretningen som blikfang?

Renoveringseksempel: “Operation Loftrum”

Huset på billederne nedenfor er bygget i 1953 og er perfekt til den yngre familie. I nogle år fungerede loftrummet med det separate toilet, der kun målte 1,5 kvadratmeter, som et legerum til børnene. Nu kommer det hele familien til gode. Håndvasken med underskab tilbyder godt med opbevaringsplads og spiller hovedrollen i renoveringen. det væghængte toilet med den smalle Monolith cisterne er pladsbesparende, mens douchefunktionen i toilettet tilbyder velvære på badeværelset.

I renoveringsprocessen var der især fokus på følgende detaljer:

Valg af farver: Lyse farver som hvide og grå nuancer blev taget i brug. som hovedregel har mørke farver en tyngende effekt, som får små eller lavtloftede badeværelser til at virke endnu mindre.

Valg af fliser: Større fliser er effektive på små badeværelser, fordi de kræver færre sammenføjninger. Dette hjælper med at få både gulve og vægge til at fremstå større og mere ryddelige. Hvis du foretrækker en overflade helt uden fuger og sammenføjninger, så gå efter en maling beregnet til vådrum.

Skab klar struktur: Overflader i et glat design er nemme at vedligeholde og giver et elegant udtryk til rummet. Vær samtidig sikker på, at der er nok opbevaringsplads for at gøre det nemmere at holde badeværelset ryddeligt og øge følelsen af velvære.

Lys skaber en forstørrende effekt: Dagslys er altid en fordel. Funktionelt lys og dekorativ belysning kan gøre underværker som et supplement til naturligt lys på badeværelset, eller hvis badeværelset ingen vinduer har. Det rette lys får et rum til at se større ud end det er, så det betaler sig at give sig tid til at finde den rette belysning.

Det rette udstyr og sanitære teknologi: Den største udfordring på badeværelser med skrå vægge er at udvælge og placere sanitet og badeværelsesmøbler. Den bedste ide er at spørge en VVS-installatør til råds, da de ved alt om pladsbesparende løsninger og placering på badeværelset.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter der skaber mere plads på badeværelset

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset