Væghængt toilet Fokus på det essentielle

Wall-hung toilet for et harmonisk design

Et væghængt toilet giver både badeværelse og gæstetoilet et elegant, attraktivt udtryk.

Helt enkelt design

At installere et væghængt toilet betyder, at cisternen er gemt bag væggen, og du kan derfor koncentrere dig om designet på toilettet og betjeningspladen. Geberits produktudvalg indebærer et udvalg af forskelligt udformede toiletter. Hvert toilet kommer med sit eget design, så toilettet kan falde harmonisk i med det overordnede design på badeværelset.

Design Meets Function

En positiv effekt af et væghængt toilet er, at gulvet under er frit, og at det væghængte toilet får badeværelset til at synes større samtidig med, at det bliver nemmere at gøre rent. Monterer du en berøringsfri betjeningsplade sammen med det væghængte toilet, tager du hygiejnen og rengøringen til et nyt niveau.

Vidste du?

Det væghængte toilet er et tidløst valg til det moderne badeværelse. Geberit væghængte toiletter har vist deres værd i mere end 50 år, og er blevet testet, så stativet i væggen og den væghængte toiletskål kan holde til op til 400 kg. Geberit cisterne er udformet i ét stykke og er individuelt testet for lækager, inden de forlader fabrikken.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter