Få dit badeværelse til at skinne

Uanset om de er blanke eller børstede, er metalfarver meget moderne. Guld, messing, kobber og andre metaller er det nye valg til badeværelset og lignende områder.

Møbler, tilbehør, lamper og vægmaterialer med metal er blevet et musthave, hvis man skal følge de seneste design tendenser. Dette look giver et strejf af luksus, men giver også mulighed for forskellige kombinationer, der passer perfekt sammen, uanset design.

Iøjefaldende metal-effekter

Udover metalfarver som varme, gyldne nuancer, er sort krom og rødguld også blevet populært, når der skal vælges et moderne og minimalistisk design.

Som det oftest er tilfældet, så handler det om den rette balance: Du skal ofte holde dig fra at kombinere flere forskellige metalnuancer i ét rum for at undgå et for rodet udtryk. Kombinationen af forskellige overflader kan dog skabe et udtryk, der er fascinerende, men samtidig harmonisk. At mikse forskellige metaller med krom skal også undgås, da krom har en dominerende effekt i de fleste rum - også badeværelset - og ikke er så neutral, som folk ofte tror.

Skab harmoni

“Først var gyldne vandhaner den største trend, når der skulle tilføjes metalfarver til badeværelset. Vandhaner er et fremtrædende element på badeværelse, men Geberit tilbyder betjeningsplader og afløbsrender i forskellige metalfarver, så du kan følge de nyeste trends. Det handler om at tilføje det perfekte finish for at skabe et harmonisk badeværelse“, forklarer Daniel Raissle, Head Products Line Taps and Controls hos Geberit.

Fokusér på den fulde effekt

De nyeste badeværelsestrends fokuserer på mørke farver og naturlige overflader såsom valnød, skifer og beton - og metalfarver er den perfekte kombination med disse materialer. Det er værd at huske, at det er detaljerne, der giver et rum identitet og skaber et godt helhedsindtryk. Vandhaner, betjeningsplader, afløbsrender, spejle og sæbedispensere i ens metalfarver skaber sammenhæng og en harmonisk effekt og giver badeværelset en hjemlig følelse, som er vigtig for mange.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Vær altid opdateret

Fire billeder til Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset

Tilmeld nyhedsbrev

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset