Et frisk lag maling på badeværelset

Efter, at de vilde farver var populære i 70'erne og 80'erne, blev hvid i lang tid den dominante farve på badeværelset. Hvid har længe været det klassiske valg til mange badeværelser og blev brugt til både fliser, vægge og sanitetsprodukterne. Men tiden for de klinisk hvide badeværelser hører nu fortiden til. Nu kigger nybyggere og folk, der renoverer badeværelset, i stedet efter en mere hjemlig atmosfære, der bl.a. bliver skabt af forskellige farvenuancer.

Hus- eller lejlighedsejere går efter en blanding af langtidsholdbar og æstetisk, fordi badeværelser ofte skal holde i lang tid uden nogen eller med kun få renoveringer. Dette forklarer også, hvorfor de hvide nuancer ikke er gået helt af mode. De fleste sanitetsprodukter som toilet og håndvask bliver stadig fremstillet i hvidt porcelæn, da de er nemme at kombinere med andre farver, og fordi folk ikke bliver trætte af farven efter kort tid.

Frisk og lyst indeklima

Farvepalette

I dag bliver badeværelsesvægge oftest malet i farver som beige, lys grå eller pudder. Neutrale farver giver et moderne og tidløst elegant look. Derudover ser håndvaske og toiletter særligt sofistikerede ud, når de kombineres med de lyse farver.

Vi anbefaler at bruge klassiek former og farver, når det kommer til sanitære installationselementer og badeværelseskeramik - og bløde, varme farver til væggene. Og husk: Less is more. FOrsøg ikke at mikse for mange forskellige toner. Det ser ikke godt d og skaber et overvældende og rodet rum.

Dog kan du tilføje elementer med farver i dekorationer og tilbehør, som nemt og billigt kan udskiftes.

Farver der gør dig glad

Pastelfarver
  • Sand og nude toner skaber en følelse af varme. De har en afbalancerende effekt på både øjne og sind, fordi de skaber en føellse af rolighed og harmoni.
  • Grå nuancer: Grå kommer i et bredt udvalg af nuancer - blandet med lidt brun har grå en varmende effekt, mens det med et mere blåligt skær har en kølende effekt. Tilbehør i rød, gul eller turkise harmonerer særligt godt med et gråt badeværelse.
  • Pastelfarver: Lys blå, lyserød, mint eller lignende nuancer skaber en følelse af lethed og velvære på badeværelset. Det gode ved pastelfarver er, at de altid fremstår fine og rolige i kombination med hvid, som er at finde på de fleste porcelænselementer på badeværelset.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Four images of the Geberit Stories

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset