Intet rengørså godt som vand

Vand er den mest skånsomme og grundige måde at rengøre på. Vand fremhæves som vores mest pålidelige ressource i mange hverdagssituationer, hvad enten det er til at fjerne snavs, få noget tilbage til deres tidligere pragt, eller blot friske os selv op. Det gør vand til den mest naturlige og effektive kilde til rengøring.

Hvad ville du vælge?
Ville du rense din beskidte bil med bare en smule tørt papir? Hvad ville du bruge til at få dine tallerkener til at skinne? Forskellige hverdagssituationer viser, hvor vigtigt vand er, når det kommer til rengøring.

Har du nogensinde tænkt over det?

Du føler dig renere

Oplev selv, hvordan det føles at være helt ren efter hvert toiletbesøg.

Du føler dig fuldstændig frisk

Når du gør rent med vand, vil du føle dig meget friskere og langt mere komfortabel.

Bedre personlig hygiejne

Når det kommer til dit helbred, skal der ikke gås på kompromis med ordentlig personlig hygiejne. Rent vand er den bedste måde at opfylde kroppens behov på.

Vi følger trenden

De seneste år er der kommet markant mere fokus på rengøring med vand – især efter toiletbesøg.

DouchetoiletterDet bedste for din personlige hygiejne

Som at vaske hænder – men for din bagdel

Selvfølgelig vasker du hænder efter et toiletbesøg, men hvad med din bagdel? Ville det ikke være renere og mere skånsomt også at bruge vand her frem for at tørre os med tørt papir? Med blot et tryk på en knap rengør vores Geberit douchetoiletter dig med en varm douchestråle, så din bagdel bliver lige så ren som dine hænder.