Fuldkommen renhednår du er på farten

Oplev følelsenGeberit AquaClean på hoteller

Geberit AquaClean Alba med Sigma30-fjernbetjening

Flere og flere hoteller i hele Europa ønsker at skille sig ud ved at tilbyde gæsterne noget særligt og unikt. At føle sig helt ren efter hvert toiletbesøg er en afgørende del af badeværelsesoplevelsen. Med Geberit AquaClean kan hotellets gæster nyde enestående renhed og friskhed, selv når de er væk hjemmefra.

Hoteller stoler påGeberit AquaClean

Se hvordan mere end 500 førsteklasses hoteller bruger AquaClean til at tilbyde deres gæster et uovertruffent niveau af komfort og hygiejne. Se videoen for at få et smugkig på udvalgte hoteller, der stoler på douchetoiletter fra Geberit.​

Hoteller med Geberit AquaCleanDanmark

Find et hotelmed AquaClean

For hotelejere

Geberits AquaClean salgskonsulenter

Har du et hotel og ønsker at tilslutte dig til rækken af tilfredse hotelejere, der allerede tilbyder deres gæster komfort og bekvemmelighed med Geberit AquaClean douchetoiletter? Mange mennesker er allerede vant til rengøring med vand i deres egen kultur og vil heller ikke undvære det under hotelophold. Andre vil se denne facilitet som endnu en grund til at vælge netop dit hotel.

Vi hjælper dig hellere end gerne med dine bygge- eller renoveringsprojekter. Geberits salgskonsulenter har omfattende ekspertise, når det kommer til sanitetsteknologi. Ved at vælge Geberit vælger du en installationspartner, der forpligter sig på at levere enestående service.

Tag kontakt til din Geberit konsulent og gennemgå mulighederne for douchetoiletter på dit hotel.

Kontaktoplysninger Geberit konsulenter

Jylland og Fyn: Jytte Lørum Andersen - jytte.andersen@geberit.com

Sjælland inkl. København: Torben Søkjær - torben.sokjaer@geberit.com

Opgrader dine wellness-faciliteter

Udvid dit hotels wellness-udvalg, og giv dine gæster en helt særlig feelgood-oplevelse på badeværelset.

Tag hygiejne til næste niveau

Hæv dine hygiejnestandarder til et helt nyt niveau, så du kan overgå dine gæsters stigende forventninger, uanset om de allerede kender dette luksusprodukt eller oplever det for første gang.

Gør en forskel

Fremhæv dit hotels førsteklasses faciliteter ved at tilbyde et douchetoilet – et tilbud, der virkelig kan være udslagsgivende for gæsterne, når de skal beslutte, hvor de vil bo.

Få fordel af en all-round pakke

Hos Geberit får du produkter af høj kvalitet, nem vedligeholdelse og support fra en pålidelig installationspartner.