10 års projektgaranti

Sikkerhed i hele byggeprocessen med Geberit garantier

10 års projektgaranti på tekniske- og sanitetsprodukter

Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings- og installationsfasen. Der er ikke brug for flere komplikationer, kompromiser og forstyrrelser. Geberit foreslår en optimal proces til at bygge det komplette badeværelse. Vi tildeler en dedikeret partner i hele projektforløbet og komplette værktøjer, der sparer både tid og penge samt reducerer risikoen.

Vi leverer uovertruffen teknologi foran og bag væggen, både sanitære installationer og rørføring, og sanitet af bedste kvalitet. Derudover er det muligt at fremtidssikre alle projekter med systemgarantier - garantier der omfatter næsten hele Geberits omfattende produktsortiment.

Hvordan opnås garantien? Procedure for at opnå garanti

Tekniske produkter

Garantien opnås ved at sende en underskrevet garantiaftale til din Geberit konsulent, og Geberit kontrollerer og godkender projektet og hermed garantiaftalen. Efter godkendelse sendes en underskrevet garantiaftale retur til kunden.

Forsyningssystemer

Garantien opnås ved at sende en udfyldt og underskrevet garantiaftale og vandværksrapport, hvorefter Geberit kontrollerer og godkender projektet og hermed garantiaftalen. Efter godkendelse sendes en underskrevet garantiaftale retur til kunden.

Sanitetsprodukter

Garantien er gældende ved gyldig kvittering eller anden dokumentation for de købte produkter er anvendt i projektet inklusive dato. Efter godkendelse sendes en underskrevet garantiaftale retur til kunden.

Forpligtelse for installatøren

Korrekt montage i henhold til Geberits vejledninger og gældende tekniske bestemmelser. Kontakt Geberit ved spørgsmål omkring projektopstart og montage.

Projektgaranti som en del af bæredygtighed

De 10 års projektgaranti tapper ind i et ønske fra Geberits side om at blive mere bæredygtig og hjælpe dig med at vælge grønt. Vi leverer innovative, energieffektive og holdbare produkter, som gør det nemt for dig at vælge sanitet til bæredygtige konstruktioner. Skulle uheldet mod forventning være ude tilbyder vi en projektgaranti. Derudover har vi gennem de seneste 30 år arbejder på at blive bæredygtig på en lang række punkter.