Douchetoiletter med innovativt design

Hvad har douchetoiletter og design til fælles? Ikke meget, tænker du nok. Men det er ikke sandt. Hvis du tænker på et douchetoilet som noget klodset og grimt, har du sikkert ikke set de nye moderne douchetoiletter.

Et toilet under udvikling

Det første douchetoilet blev opfundet i de sene 1950'ere af Hans Maurer fra Schweiz. Han mål var at revolutionere hygiejnen på schweiziske badeværelser og gøre rengøring med vand efter toiletbesøg til en vane. Fokus var på teknologi og funktion. Til gengæld var designet klodset og ikke særlig æstetisk.

I dag er det knap så pæne design fortid. I stedet er douchetoiletter blevet moderne velvære elementer i hele verden. Der er et passende toilet til enhver livssituation: uanset om det skal være en komplet toiletløsning, væghængt eller gulvstående eller en fleksibel sædeløsning.

Teknologi og design kombineret

Geberit AquaClean Sela er flot og elegant

Hvad alle nutidens douchetoiletter har til fælles er holdbarheden og det tidløse design. Du kan stadig nyde den smarte teknologi, men den er dog ikke længere synlig. Tilslutningen til vand og elektricitet er integreret i toilettet, så det kan bevare sit flotte design.

Og så bevarer douchetoiletterne også de innovative funktioner, så det er muligt at få de funktioner fra Geberit AquaClean douchetoiletterne, der passer til dine personlige præferencer. Dette indebærer TurboFlush skyl, toiletsædevarme, orienteringslys, varmlufttørrer og lugtudsugning. Rengøring med vand er praktisk og kan let styres via fjernbetjeningen eller app'en.

Douchetoilettet tilbyder ikke kun mere renhed, men også unik komfort og velvære. Det er let at rengøre på trods af den integrerede teknologi. Og så giver det på ingen måde indtryk af at være et toilet, der kan bruges i sundhedssektoren. Derfor bliver douchetoilettet også mere og mere populært i Europa på grund af det simple, elegante design.

Tre attraktive Geberit douchetoiletter

The Geberit AquaClean Mera blends harmoniously into the bathroom landscape thanks to its design

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort har et strømlinet, attraktivt udseende. Som med alle Geberit AquaClean modeller er teknologien usynlig, men til at mærke. Det inkluderer orienteringslys, der automatisk tænder, når du træder ind på badeværelset, og et stille TurboFlush toiletskyl. Douchetoilettet kan fås med en skinnende krom beklædning på bunden eller i hvid. Det giver douchetoilettet mulighed for at passe godt ind på badeværelset.

Sela: AquaClean Sela er elegant og i kvalitetsmaterialer. Ligesom Mera Comfort og Classic kommer den i alpin-hvid eller krom. Denne model tilbyder simple funktioner, der er intuitive at bruge. Med sit simple design passer det godt ind på ethvert badeværelse.

Tuma Comfort: AquaClean Tuma er den alsidige allrounder. Toilettet kommer med designafdækning i flere forskellige farver. I kombination med et Geberit Monolith cisternemodul er det den perfekte løsning til en lejlighed eller renovering, ikke kun visuelt men også når det kommer til den vigtige doucheteknologi. Denne løsning er nem at fjerne og installere et andet sted, hvis man beslutter sig for at flytte.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset