Ekstra plads på små badeværelser Takket være pladsbesparende produkter

Geberit Monolith cisternemodul til WC

Geberit Monolith cisternemoduler til toiletter

Geberit Monolith cisternemodulet til toiletter er meget populært. På den ene side er det et flot designelement, der giver et moderne touch til badeværelset, mens det på den anden side imponerer med innovative funktioner. Installationen finder sted uden behov for at åbne væggen eller ændre andet markant. Al sanitetsteknologi, såsom cisternen, dobbeltskyllet og vandlåsen, er placeret i et slankt, elegant modul. Som resultat af dette fremstår rummet større og mere ryddeligt. Denne pladsbesparende løsning er ideel til både nybyggeri og renoveringer. Geberit Monolith modulet fås med fronter og sider i forskellige farver.

Geberit Monolith

Håndvaske til alle størrelser badeværelse

Små dimensioner er ikke kun vigtigt ift. toilettet, men også når det kommer til håndvasken brugt på gæstebadeværelser eller små badeværelser. Geberit tilbyder den perfekte håndvask til enhver planløsning og matchende badeværelsesmøbler hertil med godt med opbevaringsplads.

Pladsbesparende løsninger

Badeværelsesrenovering med Geberit Monolith

Badeværelse før renovering
Badeværelse efter renovering

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter der skaber mere plads på badeværelset