Hygiejnisk og rent Berøringsfrit toiletskyl

Geberit Sigma betjeningsplade

Nyere undersøgelser viser, at det bliver mere og mere upopulært at røre ved betjeningsplader, og modsat bliver det mere attraktivt at have berøringsfri skylleknapper. Geberit imødekommer dette med eletkroniske betjeningsplader med infrarød sensor. Det kræver en el-tilslutning, som dog bliver mere almindeligt på badeværelser.

Berøringsfri betjeningsplader er særligt hygiejniske og nemme at rengøre. De fungerer helt uden, at brugeren skal røre ved den. Overfladen på eksempelvis en Sigma80 er lavet af glas i høj kvalitet og er sensorstyret. Når man nærmer sig toilettet vil to lys streger lyse op på skylleknappen, og man kan frit vælge mellem fem forskellige farver. Den berøringsfri betjeningsplade er tilgængelig med dobbeltskyl.

Betjeningsplader

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter