Intelligente funktioner, der gør dit liv lettere

Hos Geberit har vi fokus på at udvikle brugbare badeværelsesprodukter i intelligent design. Uanset om der er brug for mere opbevaringsplads, hygiejne, løsninger til bruseafløb eller frisk luft på badeværelset finder du et passende produkt i Geberits produktsortiment. Se de mange innovationer herunder.

Et showroom med badeværelser i nærheden af dig Vi giver gerne gode råd på stedet

Kunder i showroom til badeværelser

Et besøg i et af vores showrooms er den perfekte måde at opleve Geberit badeværelsesserierne, at få ekspertråd fra vores specialister og at se fordelene ved Geberit produkterne med egne øjne. Design Meets Function - navnet siger det hele. Tag selv et kig på vores produkter og se det inspirerende design og de smarte funktioner.

Vi gør en dyd ud af at imødekomme krav og behov hos vores kunder. Uanset om rengøringsvenlighed, brugervenlighed, komfort, pladsoptimering, design eller tilgængelighed er mest vigtig for dig, har vi det rigtige produkt i sortimentet.

Find et showroom med badeværelser

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter