Geberit seminarer og webinarer Gratis tilmelding

Brugsvand

Geberit Mapress rør

På vores Brugsvandsseminar vil videns- og erfaringsdeling stå øverst på dagsordenen. Vi garanterer et højt fagligt niveau, når der bliver sat fokus på de temaer, som vi oftest møder spørgsmål om.

For at komme hele vejen rundt om brugsvandssystemer og de relaterede problematikker, har Geberit desuden allieret sig med to danske eksperter, som vil opdatere med de nyeste tiltag på området.

Vi har desværre ikke nogle seminarer i øjeblikket. Send en mail til marketing.dk@geberit.dk for at høre mere om, hvornår vi afholder seminar igen.

Afløbshydraulik og brand

Geberit silent pro

På Geberit seminarer og webinarer om afløbshydraulik og brand vil du kunne høre mere om problematikkerne omkring netop lyd og brand i etagebyggerier, hvor disse højaktuelle temaer vil blive belyst, og hvor vi vil præsentere vores lydoptimerede afløb. Der vil ofte være besøg af eksterne eksperter, der byder ind med deres viden om emnet.

Her vil du blandt andet kunne møde landets førende eksperter, som vil fortælle omkring mulige problemstillinger i byggerier i Danmark.

Vi afholder webinar den 22. juni kl. 13-14. Tilmeld dig via linket nedenfor.